Doğum günün kutlu olsun canım kızım!

Doğum günün kutlu olsun canım kızım!

AYSEL ŞAHİN

Yine sensiz bayramlar geçirdik ve yine sensiz bir doğum günü daha. Güzel kızım kendi doğum gününde yine aramızda yoksun…

Feray kızım; sen kahpe kurşunların hedefi olduğundan ve aramızdan ayrıldığından bu yana takvim yapraklarında her 22 Haziran geldiğinde, evimizde sevinç değil, keder ve hüzün bizi daha çok derin bir öfke ve göz yaşı ile sarsıyor.

Çünkü sen artık aramızda yoksun. Güzel kızım yokluğun bizi her geçen gün daha çok tüketiyor, zayıflatıyor, isyan ettiriyor.

Hatırlar mısın kızım, senin doğum gününde evimizde bir neşe, sevinç, telaş olurdu. Kardeşlerin bizler aramızda sana alacağımız hediyeleri aramızda paylaşır ve sana sürpriz yapardık. Sende çok, ama çok mutlu olur, doğum gününü en güzel şekilde kutlamaya çalışırdık. Sende bu güzel gününü kahkaha atarak, güler sevincini bizlerle paylaşırdın.

O gün seni çok mutlu ve güler yüzlü görünce tüm yorgunluğumuz bir anda geçerdi

Evimizin tek kızı, gülü, çiçeğiydin..

Bizim için senin mutluluğun, bizim mutluluğumuz olurdu. Sen bizim evimizin biricik kızıydın ve büyümeyen prensesiydin yavrum, ama seni bizden 19 Eylül 2017 tarihinde bir katil kahpe, alçakça katlederek, çok erkenden ayırdı.

Bizim için artık doğum günün olan 22 Haziran ve ölüm tarihin 19 Eylül en kara günler olarak tarihimize yazıldı yavrum.

Feray kızım 22 Haziran senin doğum günün ama o mutluluğu değil de, biz seni mezarının başında senle acımızı, öfkemizi, anımızı paylaşıyoruz.

Biz böyle bir kutlama veya anmayı hiç hayal etmemiştik ama, bir kahpe bize bu acıyı yaşattı.

Onun için artık 22 Haziranda evimizde hiç bir telaş yok, aksine bir hüzün var ve kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

Bizlere bu mutlu günü haram eden, o katil Fatih Burak Aykul’u ben Allah’a havale ediyorum dilerim Allah’tan kendi ailesi de onun doğum günlerini mezarlıkta, en derin acılarla kutlar.

Yaptığı katliamın cezasını misli ile çeker.

Sen ki bizim en değerli varlığımız ve biricik kızımızdın biz senin sesini, gülüşünü o kadar çok özledik ki kızım, bu acının bir tarifi yok.

Biliyor musun güzel kızım telefonumda ismin halen kayıtlı ama sesin yok, yanımda değilsin, öyle bir yola gittin ki, seni kendimden arıyamıyorum annem.

Özledim seni, hem de çok özledim.

Senin kokunu, sesini, bakışlarını, tatlı gülüşünü sesin her şeyini çok özledim kızım.

Zamansız gidişler insanda derin iz bırakıyor, unutulmuyor, giden gelmeyi unutur, kalan gülmeyi. Bizde tam böyleyiz işte.

Ben bazen kardeşlerin ve baban üzülmesinler diye onlara fark ettirmeden için için ağlıyorum ve üzüntümü belli etmiyorum. Fakat nereye kadar, ben çok yoruldum annem, yokluğuna, hasretine dayanamıyorum. Benim yerim neresi bilmiyorum, nerede durmalıyım, nereye gitmeliyim bilmiyorum. Sanki herkesin bir yeri varmış, herkes sığmış şu Dünya’ya da bir tek ben sığmamışım gibi bir his duygu beni kemiriyor.

Keşke şimdi gelsen, sana sımsıkı sarılsam, gözlerinin içine baksam, kokunu içime çeksem ve bir daha hiç gitmesen, hep yanımızda kalsan Annem.

Hayat o kadar acımasız ki vedası olmayan tek ayrılık ölümmüş. Hem giden ölür, hemde kalan dedikleri bu olsa gerek.

Ne zormuş bir anne ve baba için evladını toprağa vermek, ne zormuş sevdiğin insanı kaybetmek, ne zormuş sesini, gülüşünü unutmaya çalışmak, yokluğun çok zor hala alışamadım sensizliğe kızım.

Sen olmazsan olmuyor, bir yanımız eksik kalıyor kızım. Özlediği insanı sadece rüyasında görmekten başka çaresi olmayan insanlar iyi bilir, toprak aldığını geri vermiyor.

Yokluğun kor alevlere döndü, seni çok özledim be kızım. Hani sen bana bir söz vermiştin ya tırnağın kırılsa gelirim anne demiştin. Göğsümde kırk tane orman yandı neredesin kızım.

Bir doğum günün daha geldi, biz yine seni bekledik, sen yine gelmedin kızım.

Söylesene uzaktaki en yakınım ne zaman bitecek bu hasretlik, ne zaman sarılacağım ben sana ne zaman doya doya içime çekeceğim kokunu.. ben çok özledim seni annem..

Feray’ım canım kızım, biz seni hiç unutmadık unutturmayacağız taki o katil hak ettiği cezayı alana kadar.

Tekrar doğum günün kutlu olsun Kızım, seni hiçbir zaman unutmayan Annen...

Mekânın Cennet, Melekler duacın olsun Canım kızım. www.yenicizgihaber.com

OLAY

19 Eylül 2017 tarihinde Mersin'de üniversite son sınıf öğrencisi olup Mezitli Belediyesi'nde staj gören 23 yaşındaki Feray Şahin, o sırada polis olarak görev yapan Fatih Burak Aykul tarafından devlete ait silahla, suçsuz savunmasız, masum olduğu halde gencecik kızı katletti.

Mahkeme heyetindeki Yargıçlardan bir tanesi bile 1.5 yıllık dava sürecinde, "bu kızın suçu neydi, niçin öldürdün?" diye tekbir soru bile soramadığı katili kurtarma yarışına girdiler. O tarihlerdeki Mersin 5. Ağır Ceza Mahkemesi yargıçları bu vicdan azabı ile ömür boyu yaşayacaktır.

O mahkeme başkanı ve yargıç heyeti Katil F.Burak Aykul'a 23 yaşında üniversite son sınıf öğrencisini katletmek suçundan indirimli 5 yıl 3 ay ceza verdi. Ancak aile o komik, vicdanları sızlatan, Adaleti gölgeleyen haksız hukuksuz karara itiraz ederek, Cezaya itiraz etti. Dava dosyası 5.5 yıldır YARGITAY’ın tozlu rafları arasında bekliyor.

Türkiye’deki adaletin, yargının getirildiği acı tablo bu.

YENİ ÇİZGİ’DEN

Mrb, kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırladığımız haberlerimizi sosyal medyadan da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Bu nedenle lütfen haberlerimizi sadece okuyup geçmeyin, haberlerle gelen Google reklamlarını, sayfadan çıkan reklamları tıklayınız uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yaparak bizlere destek verirseniz maddi anlamda güç vermiş olursunuz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamamız için çok önemli bir güç.

Çünkü bizim Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz.

İçerik üreticileri onca emeği harcayıp içeriklerini tamamen ücretsiz olarak ekranlarımıza getiriyorlar ise bizlerin de insâni görevi, onları desteklemek olmalıdır. Sağlıklı ve mutlu kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Aysel Şahin Arşivi