Seviyorsan Git Konuş

Merhaba kıymetli okurlarım bu ara aklımdan geçenler kadın erkek ilişkilerinde ilk adımı kim atar! Doğru var mı bilmiyorum yok aslında bu işin doğrusu. Seviyorsan git konuş kardeşim. Yapan var mı acaba a pardon kadınlar yapamaz. Çok ayıp çünkü kız ağırbaşlı olmalı, sessiz olmalı, başı öne eğik olmalı sevse bile susmalı gelmesini beklemeli. Seni seviyorum senden hoşlanıyorum demek yerine, hatta deli saçması hallere girip falcılar, tarz değişikliği, kıskandırma çabaları vs. ortaya çıkan traji komik hikayeler.

Çünkü kadınlara denmiş ki sen sus konuşma bekle, sabır taşı olana kadar bekle. Niçin? Kadın söylerse o işin büyüsü bozulur seni kullanıp atar. Arkadaş erkek korkak tırsık ne istediğini bilmiyor, ergen, fiziki olarak yetişkin beyin yaşı 16 ne olacak. Yada etrafa verdiği elektriğin enerjinin farkında dahi değil.

  Verilen şansları kullanamayan, toleransları göremeyen, hatta işin en acısı seni taşıyacak kapasitesi yok, 3 beden büyüksün ona! Var var böylesi aymaz çocuklar :) O halde değerleri kadınlarımız ne yapıyor koşa koşa sevip hoşlandığını söylüyor. Söylüyor ki! En azından kendisi için; ya hero ya mero olsun olmuyorsa da kapatsın bu defteri. Yahut sezgilerine güvenip salıver küçük erkek çocuğunu kendi çöplüğünde oynasın kapasitesine eş değer  EŞ'lerle :) Yok göz kırptı, bak laf vurdu, beni kesiyor falan bir geçicen bunları yahu liseli aşık mıyız biz de ilerideki parkta buluşalım. Hadi kızlar göreyim sizi :)

İşin şakası bir yana artık kalıpların yıkılması lazım. Gerçi erkeklerde öyle bir ortamda yetişmiş ki onlara da hak vermeden edemiyorum. Erkek çoğuna hayır denmez. Erkek reddedilmez. Bu kalıpta yetiştirildikleri için gelme cesaretleri olmaya biliyor. E kadınlarda gitme açılma içini dökme beklemede kal dendiği için garibim bekliyor o da! Kötü sonuç dillere destan olacak bir aşkın yerinde kavak yelleri esiyor.

Oysa kokusunu, gözlerini, gülüşünün hayalleriyle ona ait yüzüğü parmağında taşımanın hayalleri  onunla ettiğin sohbetin tadı damağında her gece uykuya dalıyor hadi ama yabancı yok aramızda itiraf edebilirsin ;)

AH! o gurur denen gömlek yok mu? Her sabah çıkmadan onu giydiğimizde ne münasebet o gelsin, şımartmanın alemi yok. Yanlış anlaşılmasın bu arada mavi boncuk dağıtan, flört-öz, her çiçekten bal alan ve ota b*k da gidilmez onun ayrımını da sen yapıcın.

Bilgi:

 Ne istediğini bilmeyen, Doymamış, doyumsuz ve aç'lara aman dikkat.

Hayat kısa seviyorsan git konuş bence.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Betül Erikçi Arşivi