14 Şubat Ticareti  

Hadi artık itiraf et: 14 Şubattan nefret etsen de, batılı bir inanış deyip kendini kandırsan da, sevgilin eşin olsun ya da olmasın bir beklenti içine girip, içinde kelebeklerin uçuşunu inkar etme. Böyle olmayan da vardır, istisnalar kaideleri bozmuyor belirteyim elbette.

 Sevgilin varsa evet özel bir gün telaş kaplıyor bedenini; çiçekler böcekler, hayaller, güzel sözler, hediyeler veee kırmızı geceler. Mağazalar markalar ne kadar bu durumu ticari amaca dönüştürmüş olsa da, sevgiliye eşe karşılıklı olarak güzel an’lar güzel anı’lar biriktirmek adına bir aracı olarak görülüp kutlanabilir.

 Allah aşkına! Arkadaşlar sevginin hediye almanın sevdiklerini andığın özel seçili bir gün olmasına gerek var mı. Bu olay tamamen para kazanmak isteyen markaların hilesinden başka bir şey değil. Ha tabi iyi yanları da var, en azından vatandaş zaruri ihtiyaçlarını bu güne denk getirerek alması kesesine fayda sağlıyor. 

 Gelelim yalnızlara; sende kendine hediye al, sevdiğin dostlarınla yemeğe eğlenmeye çık, kendini özel ve mutlu hissedeceğin aktiviteleri yap. Ya da eski sevgililerine mesaj atıp sevgililer gününü kutla, sonra seyreyle cümbüşü ;) al sana heyecan. Annem hep geç geliyorsa istediğin daha da güzelleşerek gelir der. Güzelleşsin o vakit. Ama sadece 14 şubatta değil takvimin diğer günlerinde kendini ve sevdiklerini mutlu etmeyi ihmal etme.

 Hayatına bir kadın veya bir erkek girince en mutlu insan olmayı sakın bekleme, öncelikle tek başınayken mutlu olmayı öğren ve başar. Tadını çıkarmaya bak on dört şubatın, bir gün elbet ruh eşin hiç olmadık yerde gelip buluverir seni. 

 Aşkla Kalın..

Nedensiz sev.

Cesur ol.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Betül Erikçi Arşivi