Arif Nacaroğlu

Arif Nacaroğlu

Yüzde bilmem kaç

Bankadaki parası 1 milyon lirayı geçen necip Türklerin sayısı 300 bini geçti. Toplam paraları trilyon. Adam başı 3 milyon. Yıllık yüzde 19’dan ayda 46 bin faiz. Yan gel, çoluk çocuk yat. Aile başı 4 kişiden 1 milyon 200 bin kişi.

Dolar milyarderlerini ekle.

Neyi, ne kadar bildikleri meçhul danışmanları, başdanışmanları, en başdanışmanları, ayda 3-5 kıyak maaş alıp, 100, 150 bini cebe indiren yönetim kurulu başkanlarını, başkan yardımcılarını, kurul üyelerini de ekle.

Normal şartlarda üniversitenin önünden geçmesi bile mucize sayılacak her nasılsa olmayı becermiş profesörleri, biri belli, diğer rektörleri, rektör yardımcılarını, dekanları, 2’nci derece yakınlarını ekle.

KPSS Türkiye 5’incisi olmasına rağmen işsiz dolaşan arkadaşından utanmadan, partili kartı ve malum parmak işareti ile devletten bir kadro, bir maaş kapanları ekle.

Her ihaleyi alma becerisini gösteren 5 müteahhidi ve onların müdürlerini, müdürlerin yakınlarını, onların da yakınlarını ekle.

1 trilyonu tokatlayıp, doğrudan kağıt olarak yese bitmeyecek parayı bir yerlere gömüp, para bitti mağdurum diye teslim olan tombişi, ağabeyini ekle.

Kripto parayı cebe indirip, yok olan uyanığı, ortaklarını, yakınlarını ekle.

Hepsini topla, 2 ile çarp.

Yüzde 20 etmiyorsa nereden çıkıyor iktidarın anketlerdeki yüzde otuzu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arif Nacaroğlu Arşivi

Haber

18 Haziran 2024 Salı 11:38