Arif Nacaroğlu

Arif Nacaroğlu

Can çıkınca !

Can çıkınca

 

Arif Nacaroğlu

anacaroglu@evrensel.net

 

Bu satırlar yazılırken Can Atalay halen tutukluydu.

 

Milletvekili seçilmesinin üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti, 3 hakim, 2 kurum bir araya gelip karar alamadı. Can Atalay’ın Mecliste olmasını neden istemiyorlar ve geciktiriyorlar?

 

Göz göre göre bu haksızlık ve hukuksuzluğu neden sürdürüyorlar? Çünkü daha yapacak çok işleri var. Daha dün Hatay’da, İskenderun’da deprem öncesi hazırlanan imar planları uygulanmaya başlandı. Deprem bölgesi olmasına ve Cumhurbaşkanının “Dikey mimariye karşıyım(?)” demesine rağmen 12 katlı binalar yapılacak.

 

Can Atalay dışarıda olsa biliyorlar karşılarına dikilecek, bir taşın üzerine çıkıp gür sesiyle hırsıza, haksıza, uğursuza korku salacak. Can içerideyken koyları, orman alanlarını bildik, tanıdık adamlara yağmalatıyorlar. Can Atalay dışarıda olsa bir ağacın gövdesine sarılacak gür sesiyle savunacak çocuklarımızın geleceğini.

 

Çünkü biliyorlar Can çıkarsa Meclisten çok, sokakta olacak, emeğin, özgürlüğün yanında olacak, açlık sınırının altında kalan asgari ücreti savunan şımarık sarı sendikacıların gözlerinin içerisine bakarak yüzüne tükürecek. Hem sokakta, hem kürsüde ezileni, gökkuşağı çizdiği için sapıkların hedefi olup ilkokul öğretmenliğinden atılan öğretmeni savunacak.

 

Can nasıl olsa çıkacak. Ama her geciken gün vicdanımızı biraz daha rahatsız edecek. Geciken her gecede biraz daha uykusuz kalacağız. Muktedirlerin, “Can çıkacak” sloganının intikamını alma hevesleri kursaklarında kalacak. Özgür kalacak tüm Canlarla ülkem daha güzel olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arif Nacaroğlu Arşivi

Haber

18 Haziran 2024 Salı 11:38