Yeşil Sol Parti Milletvekili Bozan, Mersin\'i karşı karış dolaşıyor 

Yeşil Sol Parti Milletvekili Bozan, Mersin'i karşı karış dolaşıyor 
Yeşil Sol Parti Milletvekili Bozan, Mersin\'i karşı karış dolaşıyor 

 

MERSİN:  BEKİR ŞAHİN: Yeni Çizgi Gazetesi olarak Yeşil Sol Parti Milletvekili Ali Bozan’ı il binasında ziyaret ederek kısa bir görüşme gerçekleştirdik.

 

Mersin’i adeta karış karış gezerek halkın sorunlarını dinleyen, onlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen Yeşil Sol Parti Milletvekili Ali Bozan’ın bu tavrı halk arasında beğeni ve takdir topluyor.

 

Yoğun çalışma temposu arasında Yeni Çizgi Gazetesi olarak bizi kabul eden Bozan,

Gaziantep Eski Milletvekili Mahmut Toğrul gibi hiç yerinde oturmayıp, sürekli halk içerisinde olması ile Mersindeki milletvekilleri arasında, halk içerisinde kendinden daha sok söz ettiriyor. 

Milletvekili Ali Bozan, “Biz halkın vekiliyiz, halkın sorunlarıyla ilgilenmemiz gerek. Bizim Ankara’da her zaman kalmamızın bir anlamı yok. Her zaman olmamak kaydıylaa belirli günlerde Mecliste komisyon toplantısı oluyor onlara katılıyorum, kalan diğer günlerde Ankara’da olmamızın bir anlamı yok. Onun için mecliste fazla bir işim olmadığı zaman hemen seçim bölgeme gelerek, burada halkımızla birlikte olmayı, onlarla sohbet etmeyi, sorunlarını dinlemeyi daha doğru buluyorum” dedi.

 

Milletvekili Bozan yoğun çalışma temposunda bizi kabul etti, Yeni Çizgi Gazetesi olarak yaptığımız görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.