İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığına Başkülekçi atandı

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığına Başkülekçi atandı
İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığına Başkülekçi atandı

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Gaziantep’te sık sık il başkanı değiştiren ve bir süredir de boş kalan İYİ Parti İl Başkanlığı görevine, genel merkez tarafından eski siyasetçilerden sanayici Şerif Başkülekçi atandı. Başkülekçi ilk ziyaretini Nizip ilçe teşkilatına yaptı.

 

Aynı zamanda, bir zamanların popüler partisi olan ve uzun süre iktidarda kalan ANAVATAN Partisi il başkanlığı görevlerinden de bulunan Başkülekçi, merkez sağ kimliği ile ön plana çıkan siyasetçiler arasında geliyor.  

 

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, tarafından ataması resmen yapılan Şerif Başkülekçi’nin yönetimi oluşturmak için çalışma başlattığı öğrenildi. Başkülekçi yönetimini oluşturup genel merkezin onayını aldıktan sonra yerel seçimler için kolları sıvayacağı belirtildi.  www.yenicizgihaber.com 

 

Siyasette tecrübeli bir isim olan Başkülekçi, Gaziantep’te bir türlü istenen başarıyı gösteremeyen sık sık il ve ilçe başkanları değiştiren İYİ Partiyi başarılı bir seviyeye yükseltmesi beklenirken, partililer Başkülekçi’ye hayırlı olması dileklerini ifade ediyor.

 

İYİ Partililer, “Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Siyaset yapmakta zorlaştı. Ülkeyi iki kutuplu siyasi anlayıştan kurtaracak, üçüncü bir yol olarak İYİ Parti alternatifi vardır ve bu boşluğu dolduracaktır. Biz buna inanıyoruz. Bu nedenle genel merkeze de, yerel yönetimlere de, önemli görev düşüyor. Çünkü Türkiye şu yaşanılanları hak etmiyor. İşsizlik, açlık, sefalet, hayat pahalılığı, hukuksuzluk, siyasi tıkanıklık ve buna benzer daha birçok sorun ve korku iklimi Türkiye’de derin sorun ve sıkıntılara yol açmakta. Ülkenin geleceği gençler, yurt dışına akın akın gitmekte. Adaletsizlikler, Hukuksuzluklar, 12 Eylül rejimini aratmaktadır.

 

AKP iktidarı ülkenin 22 yılını heba etmiştir. Türkiye’nin biran önce bu durumdan kurtarılması gerek” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

İYİ PARTİ NİZİP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

 

Öte yanda, Gaziantep İl Başkanlık görevine atanan Şerif Başkülekçi beraberindeki İYİ Parti Milletvekili Mustafa Gürban ile birlikte ilk ziyaretini Nizip İlçesi İlçe başkanlığını ziyaret ederek başlattı.

 

Nizip’te ilçe başkanlığı görevine atanan Yakup Çapan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkülekçi, ilçe Başkanı Yakup Çapan’dan Nizip’in sorunları ve neler yapılabileceği hakkında bilgi alış verişinde bulundular. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.