DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Ülkede Beştepe yapımı yerli ve milli kriz var

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Ülkede Beştepe yapımı yerli ve milli kriz var
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Ülkede Beştepe yapımı yerli ve milli kriz var

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilk mitingini Gaziantep’te gerçekleştirdi. Babacan, mitinglerinin engellenmek istenmesine karşın vatandaşların akın akın geldiğini ileri sürerek, “Ey Beştepe görüyor musun, duyuyor musun? Biz dimdik ayaktayız” dedi. Babacan, ülkede Beştepe yapımı yerli ve milli bir kriz olduğuna dikkat çekti.

 

Gaziantep'te Tur Otobüsleri Park Alanı'nda gerçekleştirilen mitingde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan ile birlikte sahneye çıktı. Parti yönetimlerinin de eşlik ettiği mitingde Babacan, her türlü zorluğa rağmen, her türlü engellemeye rağmen mitinglerini yaptıklarını belirterek açıklamalarına şöyle devam etti:

 

“Neymiş? Akıllarınca DEVA Partisi’nin ilk mitingini engel olacaklarmış. Neymiş? Gaziantepli zorluk çeksin, zahmet çeksin, mitinge gelemesin. Bak, bak, oyunlara bak oyunlara. Gaziantep bu oyuna gelir mi? Gelmez. Gazi şehir pes eder mi? Etmez. Boş. Ne yaparlarsa yapsınlar boş. Yahu mitingimizi ulaşımı en zor yere göndermeye çalıştılar değil mi? Ne oldu? İşte Gaziantep burada,  Ey Beştepe, görüyor musun? Duyuyor musun.

 

Buradan, Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Duy burayı, duy. Gaziantep’i, duy. O krizlerin ortağı Bahçeli’yi de yanına al, dinle. Gaziantep ‘yeter artık’ diyor. Gaziantep ‘demokrasi’ diyor. Gaziantep ‘atılım’ diyor. Tüm Türkiye ‘artık değişimin vakti geldi’ diyor. Bak işte Gaziantep’e: DEVA Partisi gümbür gümbür geliyor. Damla damla yurdun dört bir yanında iktidara yürüyoruz.  Emaneti teslim almaya geliyoruz.  Gaziantep’e şimdi soruyorum: Hazır mısın gazi şehir? Hep beraber ‘demokrasi ve atılım’ diyeceğiz. Var mısınız? Seçim günü hep beraber mührü damlaya vuracağız. Var mısınız? Yıkacağız tüm barajları inşallah, yıkacağız. Var mısınız? Hep beraber başaracağız inşallah.

 

Al işte hep beraber Gaziantep’teyiz. Burası fıstığın ve baklavanın başkenti, değil mi? Gaziantep’te ailesiyle birlikte baklavasını, fıstığını yiyebilen kaç kişi kaldı? Soruyorum size arkadaşlar fıstık ve baklava yiyebiliyor musunuz? Fıstık ve baklava yiyemiyorum diyen el kaldırsın. Şu meydana bak. Gaziantep fıstığın da baklavanın da vatanı, herkesin eli havada. Gaziantep fıstık yetiştiriyor, ama fıstığa parası yetmiyor. Gaziantep en güzel baklavayı yapıyor, baklavayı yiyemiyor. Memleketi düşürdüğün durum bu. Burada, özeti bu işte. Yahu Allah aşkına, bu memlekette içi boş baklava satılmaya başladı. Vatandaş Ramazan Bayramı’nı tatlı alamadan geçirdi. Örf, adet, gelenek ne varsa, hayat pahalılığı karşısında yok oldu. Ama Beştepe’de yaşayanlar, halkla aralarına koruma ordusu dizenler, bunu göremiyor.” www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.