CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Bozgeyik: Oğuzeli çok güzel olacak

CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Bozgeyik: Oğuzeli çok güzel olacak
CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Bozgeyik: Oğuzeli çok güzel olacak

CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Bozgeyik: Oğuzeli çok güzel olacak

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  Gaziantep’in merkez ilçesi Oğuzeli’ni 25 yıldır yönetenler, ilçenin sorunlarını çözmek yerine, kendilerini zenginleştirmenin çalışmasını yaptıklarını ileri süren CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli’nin hizmetten, yatırımdan, eğitimden devlet imkânlarından yoksun bırakıldığına dikkat çekti.

 

OĞUZELİ HALKI DEĞİŞİM İSTİYOR

CHP’li Bozgeyik,  “Oğuzeli halkı bunlardan bıkıp usanmış. Artık yeter diyorlar. Halk değişim istiyor. Gittiğimiz her yerde, partili partisiz bize sahip çıkarak değişimden yana olduklarını belirtiyorlar. Dolayısıyla bizimle birlikte kazanan Oğuzeli olacak. Kazanan Gaziantep olacak” diye konuştu.

 

BU PROJELERLE OĞUZELİ SINIF ATLAR

Yeni Çizgi Haber olarak siyasi parti adaylarını takip etmeye, projeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik. CHP’li Bozgeyik’in Oğuzeli için önemli projeleri mevcut. Bozgeyik, kazanması halinde ilçeye kazandıracağı, birbirinden değerli projelerle ilçe adeta sınıf atlayacak.  

 

 

HİÇ KİMSE ÖTEKİLEŞTİRİLMEYECEK

Halka hizmette, hiçbir zaman için parti ayrımı yapmayacaklarını, herkese eşit mesafede olacağını, birlik ve bütünlüğü sağlayacaklarını ifade eden CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik, “Öncelikli olarak şunun sözünü vereyim, biz hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hangi partiden, düşünceden, dilden, dinden olursa olsun, tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olacağız. Herkesin başımız üzerinde yeri var, onların hizmetkârıyız. Vatandaşlarımız bu konuda çok rahat olabilir. Ben halkın içinden gelen, emekten yana, demokrasiden, aydınlanmadan yana, Oğuzeli halkından bir yurttaşım” dedi. www.yenicizgihaber.com

 

OĞUZELİ KADERİNE TERK EDİLMİŞ

Bu şehri 20-25 yıl yönetenler maalesef şehrin ilerlemesi için, kalkınması için bir şey yapmadıkları gibi, var olan banka şubeleri, adliye binası, askerlik şubesi, cezaevi gibi şehir ekonomisine de katkı sunan kurumların kapanmasına sessi kaldığını hatırlatan Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli’nin sorunlarını ve projelerini şöyle sıraladı:

 

“Oğuzeli ilerlememiş, 40 yıllık varlıkları elinden alınmış, ekonomisi zayıflatılmış, işsizleri artmış. Devlet imkânları bir bir yok olduğu gibi, yeni bir kamu hizmeti de getirilmemiş.

 

YARIM BIRAKILAN YOL TAMAMLANACAK

Sahipsiz, kaderine terk edilmiş bir Oğuzeli var şuan. Üstelik bu şehri genel iktidarın mensubu belediye başkanları yıllardır yönetti. Ama Cumhurbaşkanının iddia ettiği gibi, hiçte hizmet gelmedi. Alt yapılar, üst yapılar eksik ve birçok yer harabe, yol sorunu, park sorunu, yeşil alan sorunuyla ilçe kaderine terk edilmiş durumda.

Merinos kavşağından ilçeye uzanan yol şehrin girişinde çok tehlikeli şekilde sonlandırılmış.

Yolun acemisi olanların çoğu orada sık sık kaza yapıyor. Yazıktır günahtır. Projesi olan yol niçin devam edilip bitirilmedi. Halkımız bizi seçerse, belediyeyi kazandığımızda söz veriyoruz, o yolun devamını yaparak Karkamış yolu ile birleştireceğiz. Böylece hem Karkamış, hem de Elbeyli istikametine daha güzel güvenli bir yol kazandırmış olacağız. O zaman şehir merkezindeki trafikte rahatlamış olacak. www.yenicizgihaber.com

 

KÖRKÜN’E HAVAALANI YOLU ALTINDAN KÖPRÜYLE YOL AÇILACAK

Yine başka önemli bir yol sorunu Oğuzeli merkezden Körkün’e giden yol, havaalanı yolundan geçiyor. Ama trafik ışığı, levha vs hiçbir şey yok.  Çok tehlikeli bir geçiş noktası. Bu yüzden çok sık kaza oluyor. Biz orada bir alt geçit yaparak, soruna kalıcı çözüm getireceğiz.

 

İLK DEFA TOPLU TAŞIMA HATTA KURULACAK

Bu arada Körkün ile Gaziantep merkezi arasındaki toplu taşıma araçlarındaki yetersizlikleri çözeceğiz. Ayrıca Oğuzeli ile Körkün ve Hacar gibi yerleşim yerleri arasında bir dolmuş hattı kurup, buralardaki insanların ilçe ile ulaşım sorununa çözüm getireceğiz.”

 

OĞUZELİ SOSYALDEMOKRAT BELEDİYECİLİK İLE KALKINACAK 

“Oğuzeli’nin geleceğini gelin birlikte inşa edelim kazanan Oğuzeli olsun” diyen CHP Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bözgeyik, yurt genelinde birçok şehir, CHP’li belediyelerin sosyal demokrat belediyecilik hizmet anlayışı ile kalkındığını söyledi. Bozgeyik, bu şehirlerin belediye başkanları ile görüşüp Oğuzeli’ne proje anlamında, yatırım ve hizmet anlamında işbirliği yaparak CHP’li belediyelerin desteklerini isteyeceğini, görüşüp sözünü de aldıklarını kaydetti.www.yenicizgihaber.com

 

İŞÇİ KIYIMI OLMAYACAK

Seçimi kazandığında, Belediyede işçi kıyımının kesinlikle olmayacağını söyleyen Bozgeyik, “Belediyeden görevini layıkı ile yapan, liyakatlı, şaibesiz, halka hizmet etmeyi seven, belediyeye zarar vermeyen çalışanlar, hangi görüşten olursa olsun, görevlerine devam edecek. Dürüst çalışan herkesin başımız üzerinde yeri var” diye konuştu.

 

Yeni Çizgi Haber olarak Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Ahmet Bozgeyik’e projelerini sorduk. Yeni Çizgi Haber’in sahibi Bekir Şahin, Bozgeyik’ten ilçeye kazandıracağı projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.  Bozgeyk’in Oğuzeli ilçesine kazandıracağı projelerin önemlilerinden bazıları, başlıklar halinde şöyle: www.yenicizgihaber.com

 

HALK EKMEK, HALK LOKANTASI

Dar gelirli vatandaşlar ve üniversite öğrencileri için ucuz ekmek ve halk lokantalarında ucuz yemek hizmeti.

 

KOOPERATİF KURULACAK

Çiftçiler, esnaf, belediye öncülüğünde yöresel ürünlerini değerinde satabileceği, Pazar oluşumuna öncülük edilecek.

 

ÇİFTÇİ TARIM VE HAYVANCILIK DESTEĞİ

Çiftçilere zirai, teknik ve ekipman desteği için kooperatif kurulacak, aynı zamanda tarım arazisi az olan çiftçilere destek verilecek

 

KADINLARA EVİNDEN İŞ İMKANI

Gaziantep OSB’de fason yaptırılan işleri, Oğuzeli’nde ev kadınlarına yönlendirerek hem kadınlar istihdam edilecek, hem ev ekonomilerine destek olunacak. Böylece hem sanayi, hem aileler kazanmış olacak.  

 

 

BÜYÜK PAZAR YERİ PROJESİ

Gaziantep merkezden insanların Oğuzeli’ne gelip yöresel ürünler olsun, yeşillik olsun, kurutmalık olsun alış-veriş yapabilecekleri cazip Pazar projelerimiz mevcut.  

 

KREŞ VE ÇOCUK BAKIM MERKEZİ

Oğuzeli Merkezine ve Körkün’e kreş ve çocuk bakım merkezleri açılacak.

 

 

KONAKLAMA VE OTEL PROJESİ 

İlçeye gelen misafirlerin konaklayabilmesi için şuan hiçbir otel yok. Ama yıllar önce vardı. Bu sorunu çözümü için belediyenin yanı sıra, özel sektörde teşvik edilerek otel yapma projesi hayata geçirilecek.

 

MESİRE ALANLARI

Mesire alanları ve yeşil alanların sayıları artırılacak, mevcut yerlerin bakım ve onarımları yapılarak halkın kullanımına açılacak. www.yenicizgihaber.com

 

 

KENT VE MEYDAN PROJESİ

Oğuzeli’ne yakışır bir kent ve meydan yok. Acilen ilçeye kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeni meydanlar kazandırılacak.

 

BARAK KÜLTÜR MÜZESİ

Oğuzeli’nin değeri olan Barak Kültür Müzesi kurulacak, Barak geceleri ve turistik etkinlikler yapılarak, kültürel faaliyetler ilçeye kazandırılacak. Yerli ve yabancı turistlerin Oğuzeli’ne gelmesinin önü açılacak.

 

 

DÜĞÜN SALONU PROJESİ

Oğuzeli merkezine açık ve kapalı kullanıma uygun, modern düğün salonları yaparak halkın hizmetine sunulacak.

 

ESNAF ÇARŞISI

İlçedeki esnafı bir araya getirip, hem kendileri açısından, hem ilçe halkı açısından çok daha verimli, kazançlı imkanlar oluşturacağız.

 

TURİSTİK ÇARŞI

Yerli ve yabancıların gezip göreceği, alış veriş yapabilecekleri bir turistik çarşı yapılacak.

 

DOĞLGAZ ÇÖZÜM PROJESİ

Oğuzeli’ne 2 km gibi yakın mesafede olan Yeşildere ve Gürsu mahallerine doğalgaz getirilmesi için çalışma yapılacak.

 

DAR GLİRLİ İÇİN UCUZ KONUT

Özellikle dar gelirli yurttaşların konut sorunlarını çözmek için halkın ödeme gücüne uygun, konutlar yaparak teslim edilecek. Her yıl bin konut, 5 yılda 5 bin konut teslim edilecek.

 

KENT MECLİSİ OLUŞTURULACAK

İlçede kent meclisi kurulacak, bu meclis içerisinde siyasi parti ve STK temsilcileri ile muhtarlar yer alacak. İlçeyle ilgili sorunlar yapılması gerekenler önce bu mecliste tartışılıp konuşulacak. Sonra Belediye meclisine getirilecek. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.