CHP’den DEM Partiye ilk ziyaret

CHP’den DEM Partiye ilk ziyaret
CHP’den DEM Partiye ilk ziyaret

CHP lideri, Özgür Özel bugün eski adıyla HEDEP, yeni ismiyle  DEM Parti Eş Genel Başkanlarını ziyaret edecek: Görüymelerde, İstanbul İttifakı sağlanacak mı?

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı ziyaret edecek. Görüşmede en merak edilen konu İstanbul seçimleri.

Soldan sağa: Özgür Özel, Tuncer Bakırhan, Tülay Hatimoğulları

 

 

Evrensel ’de yer alan habere göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Tuncer Bakırhan ile görüşecek. Görüşme, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

Talebin CHP’den geldiği ve DEM Parti Eş Genel Başkanlarının, Özel’e resmi randevu verdiği belirtildi. DEM Partinin seçimlere 81 ilde aday çıkarma konusunu gündeme alacağı Parti Meclisi toplantısından önce gerçekleşecek ziyarette, en merak edilen konu İstanbul seçimleri.

 

Yerel seçimlere 4 aydan kısa bir süre kala muhalefetin ittifak tartışmaları da hareketleniyor. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 4 Aralık’ta MYK’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmesi eğiliminin öne çıktığını, bu kararın Parti Meclisine sunulacağını ifade etmişti. Bu konunun bir pazarlık amacı taşımadığı belirtilirken, seçimlerden sonra yerellerde yapılan kapsamlı toplantılardan çıkan bir sonuç olduğu uzun süredir ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.