Araban’da CHP rüzgârı, Hüseyin Kılıç “Araban çok güzel olacak”

Araban’da CHP rüzgârı, Hüseyin Kılıç “Araban çok güzel olacak”
Araban’da CHP rüzgârı, Hüseyin Kılıç “Araban çok güzel olacak”

Araban’da CHP rüzgârı, Hüseyin Kılıç “Araban çok güzel olacak”

 

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: Yerellerde CHP rüzgarı esiyor. Araban Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kılıç, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, CHP milletvekilleri, eski devlet bakanı Mustafa Yılmaz, il başkanı Reis Reisoğlu da çalışmalara katılarak seçmenleri ziyaret ediyor, Kılıç için oy istiyor. Hüseyin Kılıç, merkez ve kırsalı, ev eve gezerek, insanların gönlüne girerek, “Araban çok güzel olacak” diyerek, seçmenlere umut olmaya çalışıyor.

 

CHP’nin genç belediye başkan adayı Hüseyin Kılıç, gittiği her yerde seçmenlerin sorunlarını, taleplerini dinlerken, aynı zamanda ilçeye yapacağı projelerini de anlatıyor. Araban için söz verilen ama yapılmayan hizmetlere de değinen Hüseyin Kılıç, “Araban’ı köy görünümünden kurtaracağım. Örneğin Hasanoğlu ile Altınpınar arasında köprü yapımı için mevcut belediye başkanı sözü vermişti, ama halen yapılmadı. Seçimi kazanıp Araban’a Belediye Başkanı seçildiğimde bu hizmeti yapıp halkın kullanımına açacağım.

 

KARASU ÇAYI ÇEVRESİNE PİKNİK ALANLARI YAPILACAK

Yine ilçemizle bütünleşen Karasu Çayı’na piknik alanı ve yürüyüş yolları yaparak insanların rahatça dinlenebileceği, spor yapabileceği imkanı sunacağım. İlçede eksikliği her zaman hissedilen böyle bir projeyi halkımın hizmetine sunmaktan da mutluluk duyacağım.

 

 

ARABAN SOSYALDEMOKRAT BELEDİYECİLİKLE RAHATLAYACAK 

CHP’li büyükşehir belediyelerinin örnek hizmetlerini Araban ilçemize kazandırıp sosyal demokrat belediyecilik ile ilçe halkımızı tanıştıracağız, rahatlatacağız. Araban’ı yaşanabilir, modern bir ilçe yapmak için, var gücümüzle çalışacağım” dedi.

 

FIRAT AKIYOR, HİSAR BAKIYOR

Fırat,  gibi çok önemli bir nehir Araban sınırlarından geçmesine rağmen, Araban ve yakın köyler böylesine önemli bir nehirde yeterince yararlanamadığını söyleyen CHP Araban Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Kılıç, “Fırat akıyor ama çevre köylerden Hisar mahallesi halkı oraya bakıyor. Fırat’ta yararlanamıyorlar. Belediye olarak Fırat’a ulaşım imkanları için gerekli yol çalışmalarını yapacağız. İnsanların rahatça gidip gelmelerini sağlayacağız. Aynı zamanda insanların piknik yapabilmesi için çevre düzenlemesi gibi çalışmalarımızda olacak” dedi.   www.yenicizghaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.