TÜED emeklilerin kömür siparişini almaya başladı

TÜED emeklilerin kömür siparişini almaya başladı
TÜED emeklilerin kömür siparişini almaya başladı

 

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN; Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gaziantep Şubesi, emeklilerin kışlık kömür ve tahta ihtiyaçları için yeni sezonun siparişlerini almaya başladı. TÜED Şube Başkanı Vakkas Doğan, bu yıl kömürün tonunun 1290 tl de anlaştıklarını, aynı zamanda ısı kalorisi yüksek kömür olduğunu taksitli, garantili kömür verdiklerini kaydetti.

 

TÜED Şube Başkanı Vakkas Doğan, her yıl olduğu gibi, bu yıldı uygun taksite ve fiyata kömür anlaşması yaptıklarını, bu anlaşmaya göre üye emekliler, uygun fiyata kaliteli kömür satın alıp, gönül rahatlığı ile kullanabileceklerini söyledi.

 

Kömür fiyatlarının geçen yıla oranla daha düşük olarak anlaştıklarını ifade eden başkan Doğan, yeni çizgi gazetesine yaptığ açıklamasında, “Tüm üyelerimize çağrımız ihtiyacı olan emekli üyelerimiz gelip sipariş için başvurusunu yapsınlar. 15 gün içinde kömürlerini teslim ettiriyoruz. Ödemeler 6 eşit taksitte olup ilk taksit ödemeleri Ağustos ayında başlıyor. Bir üye en fazla 4 ton yazılabiliyor” dedi.

 

Anlaşma yaptığımız kömür sobalık Rus kömür tonu 1290 tl., Afrika linyit kömür tonu 1200 tl, tahta kırığı tonu 750 tl  olduğunu kaydeden başkan Vakkas Doğan, emeklilerin kaliteli kömür kullanımı için çaba gösterdiklerini kaydetti. YENİ ÇİZGİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.