Akdeniz Belediyesi eş başkanları halkla birlikte sokakları temizledi

Akdeniz Belediyesi eş başkanları halkla birlikte sokakları temizledi
Akdeniz de Dünya Temizlik Günü kapsamında, mahallelerde temizlik kampanyası başlatıldı. Belediye eş başkanları halkla birlikte Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız da katıldı. 7’den 70’e yüzlerce vatandaş, onlarca poşet dolusu çöp topladı.

Akdeniz Belediyesi Dünya Temizlik Günü kapsamında, mahallelerde temizlik kampanyası başlatıldı.

Örnek belediyecilikte bir adım daha temiz bir Akdeniz için el ele

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, “20 Eylül Dünya Temizlik Günü” etkinlikleri kapsamında, Şevket Sümer Mahallesi’nin sokaklarında gerçekleşen temizlik kampanyasına katıldı. Kampanya halktan büyük ilgi ve destek gördü. Belediye, böylece örnek belediyecilikte bir adım daha atarak, halkın beğenisini kazandı.

akdenizde-temizlik-kampanyasi-2.jpg

Akdeniz Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir ilçe için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye personeli, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra yüzlerce vatandaşın da katılımıyla Şevket Sümer Mahallesi’nde temizlik kampanyası gerçekleştirdi. Daha temiz bir Akdeniz için Let’s Do It Türkiye işbirliği ile Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında Şevket Sümer Mahallesi Barış Parkı’nda başlayan kampanyaya, Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız da katıldı. Etkinlik kapsamında mahallenin sokaklarına dağılan 7’den 70’e yüzlerce vatandaş, onlarca poşet dolusu çöp ve çeşitli atıkları toplayıp çöp kamyonlarına aktardı. Çalışmaya tanık olan mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirip Eş Başkanlar ve personele teşekkür etti.

Belediye halkla el ele temiz bir Akdeniz için çalışıyor

Etkinliğe ilişkin bir açıklama yapan Eş Başkan Nuriye Arslan; Akdeniz’de temizlik seferberliği başlattıklarını ifade ederek; “Çevre temizliği konusunda tüm yurttaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Daha temiz bir Akdeniz için, hep birlikte mücadele edelim. Çalışmalarımız, diğer mahallelerimizde de devam edecek. Gelin hep birlikte sokaklarımızı, parklarımızı temizleyelim. Daha temiz bir geleceğimiz olsun, örnek bir ilçe olabilmemiz için elbirliğiyle temizlik kampanyamıza hepinizi davet ediyoruz” dedi.

akdenizde-temizlik-kampanyasi-4.jpg

“Herkes evinin önünü temiz tutsa, mahallemiz temiz kalır”

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız ise; Dünya Temizlik Günü kapsamında, Şevket Sümer Mahallesi Barış Parkı’nda kampanya başlattıklarını belirtti. Sarıyıldız; “Belediyemizin emekçisi arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz ve müdürlerimizle birlikte sokaklarımızın daha temiz, çocuklarımızın daha rahat bir ortamda yaşamaları ve Akdeniz’in daha temiz ve sağlıklı olabilmesi için çalışıyoruz. Bundan sonra kentin tüm mahallelerinde halkımızla birlikte temizlik kampanyalarımız olacak. Gelin, hep birlikte kentimizi daha temiz, daha yaşanabilir bir yer haline dönüştürelim. Herkes evinin önünü temiz tutsa, mahalle temiz kalır şiarıyla kentin her sokağını temiz bırakalım, temiz görelim” diye konuştu. www.yenicizgihaber.com

akdenizde-temizlik-kampanyasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.