Telekom çalışan ve emeklilerinden CHP’ye ziyaret

Telekom çalışan ve emeklilerinden CHP’ye ziyaret
Telekom çalışan ve emeklilerinden CHP’ye ziyaret

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; Merkezi Gaziantep’te bulunan Türk Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneği Başkanı Mehmet Kara beraberindeki yönetimiyle CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Coşkun Atalamış ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türk Telekom Emeklileri ve Çalışanları Derneği Başkanı Kara, CHP ilçe başkanı Atalamış ve beraberindeki yönetimi yeni görevlerinden dolayı tebrik ettiklerini söyledi. Başkan Kara, diğer siyasi partilerin yeni seçilen yönetimlerinide ziyaret ettiklerini kaydetti.

Derneği 2013 yılı Mayıs ayında kurduklarını ve merkezi Gaziantep olduğunu söyleyen başkan Kara, halen 150 üyeleri bulunduğunu söyledi. Derneğe yer arayışında olduklarını hatırlatan başkan Mehmet Kara, üyelerin sorunlarına çözüm için örgütlendiklerini kaydetti.

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Coşkun Atalamış ise ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirirken başkan ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Atalamış demokrasi için sivil toplum örgütlerinin önemli olduğunu dayanışma içinde kentin sorunlarını paylaşarak çözüm mercilerine ileterek takipçisi olacaklarını kaydetti. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.