Silifke TSO’dan video konferanslı toplantı

Silifke TSO’dan video konferanslı toplantı
Silifke TSO’dan video konferanslı toplantı

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası  (TSO), yönetimi haftalık olağan toplantısını video konferans yöntemi ile gerçekleştirdi.TSO Başkan Nurettin Kaynar, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yıl dönümünü ve 23 Nİsan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınıda kutladı. 

Silifke TSO yönetimi haftalık olağan toplantısını başkan Nurettin Kaynar başkanlığında, koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans yöntemi ile yaptı.

Toplantıda, olağan gündemin ardından TOBB aracılığıyla kamu kurumlarına iletilip bugüne kadar sonuçlanan talepler hakkında değerlendirme yaptılar ve salgınla ilgili değerlendirmelerde bulundular. Gerçekleşen bu toplantı ise yönetim kurulu arasındanda menmuniyet yaratırken başkan Kaynar'a teşekkür ettiler.

Bu arada, Silfke TSO Başkanı  Nurettin Kaynar, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Milli mücadelemizin yönetim merkezi, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, TBMM’nin açılışının 100. yılını ve 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı. YENİ ÇİZGİ 

 

YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.