İMO dayanışma platformu oluşturdu

İMO dayanışma platformu oluşturdu
İMO dayanışma platformu oluşturdu

İMO dayanışma platformu oluşturdu

GAZİANTEP-AYSEL ŞAHİN; İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi 65 yaş üzeri meslektaşlarının market, banka, eczane ve alışveriş gibi işlerine yardımcı olmak amacıyla dayanışma gönüllüleri platformu oluşturdu.

İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk konuyla ilgili olarak yaptıkları çalışmayı sosyal medya hesabında paylaştı. Gökhan Çeliktürk Mesleki Dayanışma gönüllerinin çalışmalara başladığını belirterek, “Gaziantep Şube yöneticileri ve genç meslektaşlarımız meslek büyüklerine sahip çıkıyor. Böylece sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üzerleri ile kronik rahatsızlığı bulunduğu için evinden çıkamayan üyelerimizin şubemize yapmış oldukları talep doğrultusunda, temel ihtiyaçlarını karşılamak için belediye işlemleri, market, eczane ve banka işlemleri için meslek büyüklerimizle dayanışmamız başlamıştır. Talep eden üyelerimiz 10.30-16.30 saatleri arasında Şubemizle iletişime geçebilirler. Dayanışmaya destek vermek isteyen genç meslektaşlarımız şubemizle irtibat kurabilirler. ✆ 03423229570” dedi.

 

Bu arada İMO'nun bu çalışması üyeler tarafından büyük taktir toplarken, 65 yaş üzeri mühnendisler sevinçle karşılayarak teşekkür etti. YENİ ÇİZGİ 

İ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.