Hazale Köyleri Dernek binası açıldı

Hazale Köyleri Dernek binası açıldı
Hazale Köyleri Dernek binası açıldı

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: Hazale Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim-Kültür Derneği Dernek binasının açılışı düzenlenen etkinlikler ile açıldı.

 

Şahinbey İlçesi Ertuğrul Gazi Mahallesi 189054 Nolu Sokak No 1 deki Hazale Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Eğitim-Kültür Derneği binasının açılışına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Teke, Bölge İdare Mahkemesi Hakimi Kemal Kurt, Eğitim-Birsen İl Başkanı Ahmet Gök, il genel meclis üyeleri, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri ile 2000 yılında kurulan Hazale Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma, Eğitim- Kültür Derneğinin üyeleri ve davetliler katıldı.

 

Dernek başkanı emekli öğretmen Abdullah Dağlı yeni binalarının üyelerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, amaçlarının dernek üyelerine daha güzel mekanlarda hizmet verip aralarındaki bağı dahada güçlendirmek olduğunu ifade etti. www.yenicizgihaber.com

 

Aynı zamanda eğitime önem verdiklerini de vurgulayan başkan Dağlı, “Amacımız, Üniversitede okuyan öğrencilere burs vermek öğrencilerin daha iyi eğitim almalarına katkı sunmak. Kadın üyelerimize meslek edindirme kursları düzenlemek ve onları desteklemek. Düğünlerinde cenazelerinde insanlarımızı yalnız bırakmadan onlara her anlamda destek vermek istiyoruz” dedi.

 

Gaziantep Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinin konser verdiği, halk oyunlarının gösterisinin olduğu dernek binası açılışı sırasında emeği geçen destek sunanlara plaket takdim edildi. Daha sonra açılışa katılanlara tavuklu pilav ikramı yapıldı.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.