Halkla sürekli temas halinde olan Zabıtalar, acil aşılanmak istiyor

Halkla sürekli temas halinde olan Zabıtalar, acil aşılanmak istiyor
Halkla sürekli temas halinde olan Zabıtalar, acil aşılanmak istiyor

 

 

GAZİANTEP- YENİ ÇİZİ; Gaziantep TÜM BEL SEN Eski Şube Başkanı zabıta memuru Ebubekir Hançerkıran, Belediye hizmetleri kapsamından, 65 yaş insanların ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar görevlendirilen ve işi gereği dışarıdan çok fazla insanla temas halinde ve ortamlarda bulunan, denetleme yapan Zabıtaların bir an önce aşı yapılması gerektiğini açıkladı.

 

Sağlık Bakanlığınca yayımlanan "Aşı uygulanacak Grup sıralamasına göre 2.Aşama A'da, Hizmetin sürdürülmesi için öncelikli sektörler A4 grubunda "ZABITA ve ÖZEL GÜVENLİK" bulunduğunu hatırlatan Gaziantep TÜM BEL SEN Eski Şube Başkanı zabıta memuru Ebubekir Hançerkıran açıklamasına şöyle devam etti;

 

“1.Aşamada bulunan gruplara aşı yapılmış,2.Aşama gruplara geçilmiş.2.Aşamada yer alan 60 yaş üstü, A3'te yer alan İçişleri Bakanlığı, A5 te yer alan Adalet Bakanlığı, A6 da yer alan Cezaevi,A7 de yer alan Eğitim sektörü personeline aşı rendevusu açılmış olup aşı yapılmaya da başlanmıştır.

 

Öncelikli olan daha üst sıralarda A4 grubunda bulunmasına rağmen ZABITA personeline aşı randevusu açılmamış aşılama çalışması başlatılamamıştır.

Pandami başlamasından bu güne değin onlarca Zabıta memurunu Covitten dolayı kaybettik, daha da kaybetmek istemiyoruz.

 

Bir an önce ZABITA personeline Sağlık Bakanlığınca yayımlanan liste gereğince Aşı yapılması zaruri olup yine aynı zamanda tüm yerel emekçilerinin de aşı yapılması hizmetin devamlılığı açısından önem ve arz etmektedir.

 

Burada belediye başkanlarımıza da görev düşmektedir. Belediyenin her alanında görevlendirilen, yeri geldiğinde belediyenin AYNASI denilen, ZABITA personeline sahip çıkılması, hakkımız olan aşının bir an önce başlatılması için gerekli bakanlıkça görüşülmesini istiyoruz.” www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.