Çukurova Belediyesi Hayvan Hakları Masası kurdu

Çukurova Belediyesi Hayvan Hakları Masası kurdu
Çukurova Belediyesi Hayvan Hakları Masası kurdu

 

ADANA  – Adana’nın Çukurova Belediyesi ile hayvan hakları konusunda çalışmalar yapan KİHAYKO, HAYKONFED ve CANKODER arasında Hayvan Hakları Masası kurulmasına ilişkin protokol imzalandı.

 

Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye’de yine bir ilke atıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Hayvan Hakları Masası bir anlamda belediyenin yükünü de bir ölçüde sırtlayacak. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çukurova Belediyesi olarak her zaman hayvan hakları konusunda duyarlı olduk, önemli çalışmalar yaptık. Türkiye’ye örnek bir barınak oluşturduk, sokak hayvanlarının bakımını yaptık, beslemesini gerçekleştirdik. Tüm bu çalışmaları gönüllülerle birlikte yaptık.

 

Hayvan Hakları Masasının mevcut sorunları çözeceğine inanıyorum. Sokakta yaşayan can dostlarımızın yasal hakları var, bunlar korunacak. Bunu yaparken vatandaşlarımızın da haklarının korunmasını sağlayacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Sonuna kadar hayvan haklarının korunmasından yana olduklarını belirten Başkan Soner Çetin, “Ancak toplumda sokak hayvanlarından

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.