CHP'li Ceyhan belediye başkanı görevden alındı

CHP'li Ceyhan belediye başkanı görevden alındı
CHP'li Ceyhan belediye başkanı görevden alındı

ADANA-İçişleri Bakanlığı, CHP'li Ceyhan Belediyesi Başkanı Kadir Aydar'ı görevden alındığı ileri sürüldü. Başkan Aydar’ın yerine Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz atandığı iddia edilirken bu belediye başkanı Aydar iddiaları yalanlayarak siyasi darbe diye paylaşım yaptı.

Bazı internet sayfalarında yayınlanan haberlere göre, İçişleri Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetiminde bulunan Adana Ceyhan Belediyesi Başkanı Kadir Aydar'ı görevden aldı. Aydar'ın görevden alınmasına, adli bir olaydan ötürü 24 ay ceza alması gerekçe gösterildi. Söz konusu duruma ilişin Aydar'a herhangi bir tebligatın yapılmadığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, daha önce de CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Selman'ı görevden almıştı.

İDDALARI YALANLADI

Öte yandan bu iddialarla ilgili olarak belediye başkanı Kadir Aydar sosyal medyada yaptığı paylaşım ise şöyle;

“Kamuoyunda Ceyhan Belediyemize kayyum atandığına dair iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Şahsıma hukuksuz bir biçimde siyasi yasak getirilerek adeta siyasi darbe uygulanmaya çalışılmaktadır.

Halk oylarına ve Ceyhan'a yapılan siyasi darbeyle Ceyhan halkı mağdur edilmek istenmektedir. İçiniz rahat olsun, hukuki mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Ceyhan halkı için mücadelemiz devam edecektir. #Ceyhanasiyasidarbe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.