CHP Şahinbey’de Gürsel büyük farkla kazandı

CHP Şahinbey’de Gürsel büyük farkla kazandı
CHP Şahinbey’de Gürsel büyük farkla kazandı

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN; CHP Şahinbey'de kongre heyecanı yaşandı. 2 listenin yarıştığı kongrede Zeki Gürsel, rakibi Ömer Yılmaz’a büyük fark atarak seçimi kazanan isim oldu. Başkan seçilen Gürsel, kongre sonrası birlik ve beraberlik mesajı vererek, kongrede kaybedenin olmadığını kazanın CHP olduğunu açıkladı.

CHP Şahinbey ilçe kongresi partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Eleştirel konuşmaların olduğu kongre sakin geçerken, ilçe başkanlığı için Zeki Gürsel ile Ömer Yılmaz yarıştı.Kongreye il başkanı Lütfü Demir, milletvekilleri İrfan Kaplan, Bayram Yılmazkaya, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru ilçe başkanları, eski il başkanı Hayri Sucu ile çok sayıda partileler katıldı.  

Oyların açıklanmasıyla mevcut başkan Gürsel rakibi, Yılmaz'a fark attığı görüldü.  Kongrede yapılan oylamada Zeki Gürsel kullanılan 371 oydan 284’un alırken, Ömer Yılmaz ise 87 oy alabildi. Böylece Şahinbey ilçe başkanlığına Zeki Gürsel farklı sayı ile kazanana isim oldu. Kongre sonrası her iki adayda partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi. YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.