CHP Pazarcık’ta beyaz sayfa açtı

CHP Pazarcık’ta beyaz sayfa açtı
CHP Pazarcık’ta beyaz sayfa açtı

CHP Pazarcık’ta beyaz sayfa açtı

 

K.MARAŞ; BEKİR ŞAHİN; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Veysel Şervan, yeni bir sayfa açtığını ve herkese el uzattıklarını ve partinin kapısınında açık olduğunu belirterek, “Geçmiş geçmişte kalmıştır kimseye küs, yada kırgın değiliz, hep birlikte geleceğe bakmalıyız, gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün, tek adam rejiminde kurtulma zamanıdır” dedi.

ÜLKE HERGÜN BİRAZ DAHA KARANLIĞA SAPLANIYOR

CHP Pazarcık İlçe Başkanı Şervan, yeni çizgi gazetesine yaptığı açıklamasında ilkenin içinde bulunduğu durum içler acısı olduğu ve her geeçen gün biraz daha karanlığa doğru sürüklendiğini be lirterek, “Yaşanan gelişmelerde kaygı duyan,  ülkesine ve geleceğine sahip çıkmak isteyen, farklı görüşte birçok seçmen, diğer şehirlerde olduğu gibi ilçemizde de partimize gelip üye oluyor.

Bu bizleri mutlu ediyor. Partimiz iktidar olmaya doğru emin adımlarla yürüyor. Kimsenin şüphesi olmasın Pazarcık Belediyeside ilk seçimde CHP li belediyeler kervanına katılacaktır” diye ifade etti.

GÜN TEK ADAM REJİMİNDE KURTULMA ZAMANI

Tek adam düzenine karşı ancak CHP çatısı altında birleşerek başarıya ulaşılabileceğini ileri süren ilçe başkanı Veysel Şervan, yeni çizgi gazetesine yaptığı açıklamasında “İlçe başkanlığı olarak yeni döneme, beyaz bir sayfa açarak başladık. Ülkesini, milletini, geleceğini, çocuklarını, laik demokratik sistemi seven herkese elimizi uzatıyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Geçmiş geçmişte kalmıştır, hep birlikte geleceğe bakmalıyız, gün birlik ve beraberlik günüdür. Hiç kimse yüz yıllık CHP de üstün değildir, olamazda. Bugün ben başkansam, yarın bir başka partilim olabilir. Elini sıkar sonuna kadar beraber çalışırım. Parti ahlakı bunu gerektirir. Bu bağlamda herkesi partimizin çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” şeklinde onuştu.

CHP PAZARCIK YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU;

İlçe sekreteri; Selma Kalındudak.

İlçe başkan yardımcıları; Fidan Kocahal, Zeynep Özdal.

İlçe bilişim sorumlusu ve çiftçi komisyonu başkan yardımcısı;

Hüseyin Çöçelli.

Eğitim sorumlusu başkan yardımcısı; Ahmet İnan

Esnaf ve esnaflardan sorumlu başkan yardımcısı; Ali İkizer

Hukuk sorumlusu başkan yardımcısı; Av. Elif Özdal

Halkla ilişkiler komisyonu üyeleri;  Serhat Yoksul Türkan Çöçelli

Ali Salman, Hasan Taylan, Zeynep Özdal, Kemal Yalburdak

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.