CHP, Gaziantep İl başkanlığı için Uçar ve yönetimini resmen atadı

CHP, Gaziantep İl başkanlığı için Uçar ve yönetimini resmen atadı
CHP, Gaziantep İl başkanlığı için Uçar ve yönetimini resmen atadı

 

GAZİANTEP – BEKİR ŞAHİN; CHP Genel Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından Gaziantep İl Başkanlığına Neşet Uçar başkanlığında 7 kişilik geçici yönetim ataması tebliğ edildi.

 

CHP genel merkezi tarafından 9 Kasım 2020 tarihinde Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ile birlikte il ve ilçe yönetimlerinin görevden alınmasından 5 ay sonra, MYK tarafından 7 kişilik geçici il yönetimi ataması yapılarak, karar yeni il başkanı Neşet Uçar’a tebliğ edildi.   

 

CHP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP MYK tarafından alınan karar ile ataması yapılan geçici yönetim kurulu listesi şu isimlerden uluşuyor; Mehmet Neşet Uçar (başkan), üyeler Hasan Özgür Girişken, Mustafa Doğan, Ufuk Ayşe Kepkep, Vijdan Aktaş, Ali Şimşek ve Hacı Ahmet Taşdelen.

 

Bu arada il başkanlığına geçici olarak atanan Neşet Uçar ve yönetimi halen boş olan ilçelere 5’er kişiden oluşan geçici yönetim atamasını yapacak. Söz konusu atamaların ardından 30 gün içerisinde ilçe kongreleri, 45 gün içerisinde ise il kongresi yapılacağı belirtildi.

ÇABA NE YÖNDE OLACAK 

 

Öte yandan Uçar'ın ilçe yönetimleri için nasıl bir kriter izleyeceği, yönetimleri belirlerken hangi özellikleri arayacağı, aynı zamanda yetkili oldukları şu kısa dönem içinde önceki yönetimlerin fesih nedenlerini ortadan kaldırmaya yönelik nasıl bir mücadele ve taktik izleyeceği, partide birlik ve bütünlüğü nasıl başaracağı ise parti tabanında en çok takip edilen ve beklenen, önemsenen bir durum olduğuda gelen yorum ve değerlendirmeler arasında. 

www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.