Başkan Vahap Seçer, partinin kadın ve gençliği ile buluştu

Başkan Vahap Seçer, partinin kadın ve gençliği ile buluştu
Başkan Vahap Seçer, partinin kadın ve gençliği ile buluştu

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ; Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, il başkanı Adil Aktay ile birlikte CHP il ve ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları ile bir araya gelerek, şehrin sorun ve sıkıntılarını, taleplerini dinledi,  çözüm yollarını değerlenirdi.

 

Mersin’de şehir merkezi ve kırsal mahallelerde esnafı, sanayiciyi işadamını, muhtarları sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Vahap Seçer, bu sefer CHP il ve ilçe gençlik ve kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi.

 

CHP kadın ve gençlik kesimi başkanları, belediye başkanı Vahap Seçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının verimli olduğunu belirterek, “Kentimiz adına görüşlerimizi dinleyerek değerlendirmelerde bulunan Sayın Vahap Seçer'e daveti için teşekkür ederiz. Kadın ve gençlik kolları olarak Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin çalışmalarına var gücümüzle ve inançla destek olup, yerel seçimlerde sağlanan başarıyı önümüzdeki genel seçimlerde iktidarla taçlandıracağız” diye ifade etiler. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.