Araban Körhacıobası’nda halka fıstık çamı fidanı dağıtıldı

Araban Körhacıobası’nda halka fıstık çamı fidanı dağıtıldı
Araban Körhacıobası’nda halka fıstık çamı fidanı dağıtıldı

 

  

GAZİANTEP- YENİ ÇİZGİ;  Araban İlçesi Körhacıobası Mahallesinde çiftçilere ücretsiz fıstık çamı fidanı dağıtıldı.

 

Araban Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gelir getiren fıstık çamı fidanı dağıtım” törenine Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Araban İlçe Kaymakamı Abdülhamid Mutlu, İl Jandarma Alay Komutanı Hüseyin Bekmez, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Yavuzeli Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Gaziantep Orman İşletme Müdürü Veli Topçu, Yavuzeli ve Araban AKP ilçe başkanları, Araban MHP ilçe başkanı, Araban protokolü ile köy muhtarı ve halkı katıldı.

 

Körhacıobası Köyünde düzenlenen törenin açılışında konuşan Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Türk köylüsü yurdun efendisi ve gerçek üreticisi olduğunu, milli ekonominin temelinin ziraat olduğunu söyledi. Başkan Doğru, imkanlar ölçüsünde çiftçilere destek olmaya çalıştıklarını belirterek, Vali Davut Gül ve Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hizmetlerinden desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini açıkladı.

Vali Davut Gül ve büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin’in konuşmalarından sonra çiftçilerin fidanları dağıtıldı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.