Araban Belediyesi yıllardır harabe olan yol ve kaldırımları güzelleştiriyor

Araban Belediyesi  yıllardır harabe olan yol ve kaldırımları güzelleştiriyor
Araban Belediyesi yıllardır harabe olan yol ve kaldırımları güzelleştiriyor

 

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; Araban İlçe Belediyesi şehir merkezi ve kırsal mahallelerde, yol ve kaldırımlarda kilitli taş hizmetini aralıksız sürdürüyor.  Belediye Başkanı Hasan Doğru, Fıstıklıdağ Mahallesindeki kilit taş çalışmasını yerinde inceledi.

 

Belediye Başkanı Hasan Doğru bu yıl yapacakları 100.000 metrekare kilitli parke taşı ile yol ve kaldırım çalışmalarıyla halkın daha temiz sorunsuz yol ve kaldırımda ulaşım hizmeti vereceklerini açıkladı. Başkan Doğru, Fıstıklıdağ Mahallesinde yapılan kilitli parke taşı çalışmasını yerinde inceleyerek, “Hedefimiz bütün mahallelerimizde eksik yer bırakmamak. Fıstıklıdağ mahallesi ve diğer 48 mahallede benzer çalışmalarımız aralıksız sürecek. Halkımızın daha düzgün yol ve kaldırımda yaya araçlarıyla gidip gelmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Her şey Araban halkı için” dedi.

 

Bu arada belediye başkanı Doğru’nun sosyal medyada kilitli parke taşı çalışmasıyla ilgili paylaşımlara yorum yapan yurttaşlar, başkana teşekkür ederken, “Fıstıklıdağ mahallemiz ve ilçemize bağlı diğer 48 mahallemize hayırlı olsun, başarılarınızın devamını dilerim” şeklinde beğeni içerikli paylaşım ve yorumlar yapıldı.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.