ADD Şubesi’ne Tümer yeniden başkan seçildi

ADD Şubesi’ne Tümer yeniden başkan seçildi
ADD Şubesi’ne Tümer yeniden başkan seçildi

GAZİANTEP-AYSEL ŞAHİN; Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gaziantep Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan İsmail Tümer yeniden başkan seçildi. Genel kurulda açıklamalarda bulunan Tümer, “Demokratik ve özgür bir şekilde bu ülkenin aydınlığa çıkması için elimizi taşın altına koyacağız” diye konuştu.

Eczacılar Odasında gerçekleşen kongreye ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Sorumlusu Ayhan Tiryaki ile dernek üyeleri ve konuklar katıldı. Kongrede bazı üyeler emeklerinden dolayı plaket ile onurlandırıldı. ADD başkanlığına yeniden seçile İsmail Tümer “ADD Gaziantep Şubesi’nin kongresini gerçekleştiriyoruz. 350 üyemiz vardır.  Yüzde 60’ı oy kullanacak. En büyük projemiz Türkiye’nin parlamenter sisteme dönmesi için elimizden gelen her türlü katkıyı sunacağız. Demokratik ve özgür bir şekilde bu ülkenin aydınlığa çıkması için elimizi taşın altına koyacağız” şeklinde konuştu.

ADD Gaziantep Şube’nin yönetimi şu isimlerden oluştu;

İsmail Tümer (Başkan), Hüseyin Filiz, Serhat Akçakıl, Melek Yıldırım, Semiha Özsert, Şamil Baydak, A.Gökhan İlbay YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.