Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın iki eli de kanlıdır

Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın iki eli de kanlıdır
Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın iki eli de kanlıdır
Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın iki eli de kanlıdır

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Yenimahalle Belediyesi'nde öğrenci evi açılışına katıldı. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu çok sert iddialarla Erdoğan'a yüklendi. Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'na değinen Kılıçdaroğlu "Kul hakkı yiyenin hasabını sonuna kadar soracağım" dedi. Hatay'da yakalanan TIR hakkında da konuşan Kılıçdaroğlu " Recep Tayyip Erdoğan'ın iki eli kanlıdır. Müslüman kanı var elinde. " ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN O SERT KONUŞMASI

Gel bu rezalete son verelim. Kanun teklifi vereceğim. Nereye giderse gitsin kul hakkı yiyenin hesabını sonuna kadar soracağım. Bir şey daha var. Hatay'da bir TIR yakalandı. İhbar geliyor. Bu TIR'ın içinde silah var deniyor. Kime gidiyor? Savcıya gidiyor. Savcı görevini yapacak. Polise talimat veriyor tırı durdurun ben arayacağım. Yasal hakkıdır. Recep'in TIR'ı aranmıyor. Efendim içinde insani yardım malzemesi varmış.

İKİ ELİ KANLIDIR, ELİNDE MÜSLÜMAN KANI VARDIR

İnsan insani yardım malzemesinden utanır mı? Açarsın bütün vatandaşlar görsün. İçinde bisküvi peynir vardır herkes görür. Yiyecek içecek ne zamandan beri devlet sırrı oldu? Ne var? Silah var içinde silah var. Bir tır için daha ihbar gelmişti uyuşturucu var diye. Onu açtılar baktılar silah çıktı. Bir bakan diyor ki o TIR daha sınırı geçmedi. Bir başka bakan diyor ki oradaki Türkmenlere yardım gönderdik. Türkmenler bize yardım gelmedi diyor. Bunlar suriye'de dökülen her damla kanın sorumlusudur. Recep Tayyip Erdoğan'ın iki eli kanlıdır. Müslüman kanı var elinde. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.