CHP Mezitli Kadın Kolu Başkanı Bingül: İktidara doğru hızla ilerliyoruz

CHP Mezitli Kadın Kolu Başkanı Bingül: İktidara doğru hızla ilerliyoruz
CHP Mezitli Kadın Kolları Başkan Özlem Bingül, gazeteci Şahin’in ziyaretinde duyduğu memnuniyetini ifade ederek kadınların mücadelesinin önemine vurgu yaptı.

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Temsilcisi ve Yeni Çizgi Gazetesi sahibi Bekir Şahin CHP Mezitli Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Özlem Bingül’ü ziyaret ederek, kadına şiddet, kadın cinayetleri ve kadınların siyaset üzerindeki etkisi ve sorunlara ilişkin çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

chp-mezitli-kadin-kolubaskani-ozlem-bingul-4.jpeg

CHP Mezitli Kadın Kolları Başkan Özlem Bingül, gazeteci Şahin’in ziyaretinde duyduğu memnuniyetini ifade ederken, kadın cinayetlerindeki artışa dikkat çekerken, İstanbul Sözleşmesinin kaldırılmasına tepki gösterdi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ GERİ GELECEK

CHP iktidar ile kadınların daha çok güvence altında olacaklarını ve İstanbul Sözleşmesinin etkili şekilde yeniden getireleceğini söyleyen Bingül, kadınların siyasetteki önemine ve ağırlığına işaret etti.

chp-mezitli-kadin-kolubaskani-ozlem-bingul-1.jpeg

CHP İKTİDARA İLERLİYOR

Kadınlar siyasette salonlarda değil, alanlarda olmasına vurgu yapan CHP Mezitli Kadın Kolu Başkanı Bingül, “CHP’li kadınlar olarak güçlenerek iktidara doğru ilerliyoruz. www.yenicizgihaber.com

Özgür, Çağdaş ve Demokratik yaşam için bir gün değil her gün mücadele içinde olduğumuzun bilinciyle çalışmalarımız devam ediyor. Çağdaş, Demokratik insanca yaşayabildiğimiz, emeğin ve hakkın yenilmediği aydınlık yarınlar için sonuna kadar hep birlikte dayanışarak omuz omuza mücadele vereceğiz. Kadın yaşam özgürlük, yaşasın barış, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk” diye konuştu. www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.