Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atamalar Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atamalar Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı’na Vedat Demiröz ve Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağrı Erhan atandı. Erhan’a Büyükelçi ünvanı da verildi.

Ayrıca karara göre Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Niğde İl Müftüsü Osman Ayas ve Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun görevden alındı. Niğde İl Müftülüğü’ne Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün, Gümüşhane İl Müftülüğü’ne Hayri Erenay, Zonguldak İl Müftülüğü’ne Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Muş İl Müftülüğü’ne İbrahim Yavuz, Bitlis İl Müftülüğü’ne Kadir Koçak ve Bingöl İl Müftülüğü’ne Orhan İmamoğlu atandı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Zafer Demircan, Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Zübeyir Çalışan getirildi.

NOT:

YENİ ÇİZGİ HABER'den

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapınız. Google reklamlarını,mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz.

Yeni Çizgi Haber Gazetemizin halen facebook hesabı kapalı olduğundan, yedek olarak yeni açılan facebook hesabımızdan bizi takip etmenizide rica ederiz, kalın sağlıcakla.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.