AK Parti: "Şikayet edenler CHP’li"

AK Parti: "Şikayet edenler CHP’li"
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "İmamoğlu'nun diplomasını şikayet eden CHP. Kurultayın para karşılığı satıldığını iddia eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş. Beykoz Belediye Başkanı'nı şikayet eden CHP'li...

İZMİR - AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "İmamoğlu'nun diplomasını şikayet eden CHP. Kurultayın para karşılığı satıldığını iddia eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş. Beykoz Belediye Başkanı'nı şikayet eden CHP'li meclis üyesi. Beşiktaş Belediye Başkanı'nı şikayet eden CHP'li. İBB Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan kim? CHP'li. Şimdi CHP Genel Başkanı, "Erdoğan 3 sene sonra yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayımızdan korktuğu için operasyon yaptı" diyor" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından geleneksel "Vefa İftarı" gerçekleştirildi. İftara AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı ve Yaşar Kırkpınar, MKYK Üyeleri Temel Başalan, Cemal Bekle, Emre Cemil Ayvalı, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gerçek Tekin, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Erdem Öksüz, eski il başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

"İmamoğlu'nun diplomasını şikayet eden CHP"

İftar programında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasna ilişkin, "CHP'liler, yolsuzluk iddiası ile kişisel verileri başkasına pazarlayan birisiyle ilgili açılan davada yeri göğü inletiyorlar. Borsayı perişan ediyorlar, dövize müdahale etmeye çalışıyorlar. Verilen yargı kararına uyan, cezasını çeken ve bugün cumhurbaşkanının yaptığı ortada, öbür tarafta hırsızlıkla, yolsuzlukla yargılanan biriyle ilgili meydanların yaptıkları ortada. Bizim liderimiz şiir okudu diye 4 ay aslanlar gibi yattı, bu ülkeye cumhurbaşkanı oldu. Bizim liderimiz hırsızlıktan, yolsuzluktan yargılansaydı, evlatlarına, torunlarına ne miras bırakacaklardı. Erdoğan ve arkadaşları olarak başımız dik, alnımız ak geziyoruz. Bizim Türkiye'ye yaptığımız hizmetler, yavrularımıza bırakacağımız en büyük hizmetlerdir. İmamoğlu'nun diplomasını şikayet eden CHP. Kurultayın para karşılığı satıldığını iddia eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş. Beykoz Belediye Başkanı'nı şikayet eden CHP'li meclis üyesi. Beşiktaş Belediye Başkanı'nı şikayet eden CHP'li. İBB Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan kim? CHP'li.

Şimdi CHP Genel Başkanı, "Erdoğan 3 sene sonra yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayımızdan korktuğu için operasyon yaptı" diyor. Bırak Allah aşkına. Sen önce bu ülkede yapılan operasyonların hesabını ver. Özel, eğer bizi taklit ediyorsan bizim yaptıklarımıza bak. Biz darbeye ve darbecilere karşı dururuz. Biz de yolsuzlukla, hırsızlıkla yargılanmış olsaydık hangi noktalara düşerdik? Bu yalanlarlar üzerinden gerçekleri anlatmak zorundayız. Özgür Özel, özgürlüğünü ilan etmek için olağanüstü kurultay kararı almış. Ancak yine CHP'liler bunun iptali için dava açmışlar. Özel, olağanüstü kurultayda özgürlüğünü ilan etmeye uğraşıyor. Kılıçdaroğlu da "Kurultay iptal olursa ve kayyum sonrası kurultay yapılırsa Ekrem ve Özgür'den intikam alırım ve sandığa gömerim" diyor" dedi.

"Bu davanın müştekisi CHP'dir"

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan ise, "CHP'lileri iyi biliyorsunuz. Bu salondaki herkes, siyaset yapan herkes bu CHP'lileri çok iyi biliyor. Ben 14 Mayıs seçimi öncesi grup toplantılarında ağlayarak, timsah gözyaşı dökerek, ülkeye cumhurbaşkanı adayı olarak sundukları Kılıçdaroğlu'nu ilk kongrelerinde dil çıkararak ve kahkaha atarak gönderdiler. Ben bugün Saraçhane'de aynı samimiyetsizliği görüyorum. Özel'in Kılıçdaroğlu'na döktüğü gözyaşları ne kadar sahteyse, bugün Saraçhane'da olan da bir o kadar sahte.

Bugün çıkıp "Biz hiç yenilmedik" diyorlar. 14 Mayıs seçimlerinde topunuz geldi. İmamoğlu, cumhurbaşkanı yardımcısı adayıydı. 14 Mayıs'ta AK Parti sizi yendi, Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçti milletimiz. Bu davanın şüphelisi de, müştekisi de CHP'dir. Büyükşehir belediye başkanlarından üyelerine kadar bunları söyleyen CHP'li, savcılığa başvuranlar da CHP'li. Savcılar ne yapsın? Bu iddiaları ortaya koyan CHP'liler diye görmezden mi gelsin, üç maymunu mu oynasın. Bugün İstanbul'daki yolsuzlukları itiraf edenler de CHP'li. Bavul bavul paraların taşındığını ihbar edenler de CHP'li. Bugün tüm pisliklerinizi elinizde patlatan kendi partilileriniz. Günlerdir partimizin il başkanlıklarına yürüyorlar. Eğer bu işte bir sorumlu arıyorsanız doğru adres AK Parti İzmir İl Başkanlığı değildir, CHP İzmir İl Başkanlığıdır. Bu konuda kimsenin partimizi, Cumhurbaşkanımızı töhmet altında bırakmasına izin vermeyeceğiz. Eğer CHP tek adaylı sahte ön seçimde vakit kaybetmek yerine Saraçhane'de kurulan sandığa odaklanırsa o zaman gerçek demokrasiye sahip çıkmış olur. Neymiş 14 milyon kişi dünkü ön seçimde oy kullanmış. Ufak atın da civcivler yesin. 14 milyon oy kullanılması için 14 milyon oy ve zarf gereklı" açıklamasında bulundu.

"CHP'yi CHP'liler ihbar etti"

"Sağı solu suçlamayı bırakın. Sizi kendi adamlarınız ihbar etti. CHP'yi CHP'nin yolsuzluklarından, rüşvetçiliğinden, kamudaki yağmalarından bıkan vicdan sahibi CHP'liler ihbar etti. Çünkü siz, milletin yerel seçimlerde size verdiği emanetine ihanet ettiniz" ifadelerini kullandı."

NOT:

YENİ ÇİZGİ HABER'den

Kıymeti takipçilerimiz lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyiniz, beğeni, yorum ve paylaşım yapınız. Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

https://www.yenicizgihaber.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

https://x.com/yenicizgigazete

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.