Bakan Çelik, Expo Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Bakan Çelik, Expo Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Bakan Çelik, Expo Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Expo 2016 Antalya 37’nci Yönetim Kurulu Toplantısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik başkanlığında başladı. Bakan Çelik, “Çalışan sayımızı 3 bine çıkardık, 1 Nisanda açılış olacakmış gibi çalışıyoruz. Alanı milyonlarca yerli ve yabancı turist ziyaret edecek" dedi.

Expo sergi alanındaki VIP Basın Merkezi’nin açılışını yapan Bakan Çelik, toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu. Antalya’nın G20 başarını Expo’da da göstereceğine inandığını belirten Bakan Çelik, “Hangi noktada olduğumuzu görmek açısından çalışmaları yerinde görme imkanımız olacak. Son ay içerisinde çalışan sayısını bin 500’lerden 3 binlere çıkarmış bulunuyoruz. Alanda 3 bin kişi yoğun bir şekilde gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor”dedi.

“1 NİSANDA AÇILIŞ OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞILIYOR”

1 Nisanda açılış olacakmış gibi çalıştıklarını belirten Çelik, Nisan başında çalışmaların bitirilmesini ve kalan sürede rahat hareket etmeyi hedeflediklerini söyledi. Milyonlarca yerli yabancı turistin fuar alanına geleceğini düşündüklerini de kaydeden Bakan Çelik, “1 Nisanda açılış gerçekleşecekmiş gibi tüm çalışmaları tamamlayıp geri kalan sürede daha rahat hareket etme şansı bulacağız. Arkadaşlarımız çalışmalarını bu hedef istikametinde sürdürüyorlar. Amacımız Antalya ve ülkemizin turizmine katkı sağlayacak kalıcı bir eser bırakmak. İnşallah uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz. Milyonlarca yerli ve yabancı turistin inanıyorum ki bu turizmi buluşturan tarım fuarına katılacakları inancı içerisindeyiz” dedi.

Açıklamanın ardından Bakan Çelik başkanlığında yönetim kurulu toplantısı basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.