Ak Parti İlçe Kongrelerini Sürdürüyor

Ak Parti İlçe Kongrelerini Sürdürüyor
Ak Parti İlçe Kongrelerini Sürdürüyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Çermik ve Çüngüş 6. Olağan İlçe Kongreleri yapıldı.

İlçe kongrelerine AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Milletvekilleri Ebubekir Bal, Galip Ensarioğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve birçok partili katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan ilçe kongreleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın mesajları okundu.

İlçe kongrelerinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, AK Parti’nin, 16 yılda hiçbir şekilde demokrasiden, insan haklarından ve milletin değerlerinden ödün vermediğini ve ilçe kongreleri ile 2023’ün temelini attıklarını söyledi. Türkiye, bölge ve Diyarbakır için zorlu günlerin geride kaldığını ifade eden Akar, "2019 bizim için bir hayat memat meselesidir. İlçe kongrelerimiz bizim için kutlu bir yürüyüştür, biz hedeflerimizin arasına, 2019, 2023, 2053 ve 2071’i koyduk, biz yolumuza yorulmadan dimdik bir şekilde yürüyoruz, Diyarbakır ve Diyarbakır halkı, 15 Temmuz darbesine karşı şahlandı, kadını, erkeği, genci yaşlısı ile hep beraber bu fitneyi def etti. İnşallah bundan sonraki süreçte Diyarbakır’ı güzel günler bekliyor, AK Parti Diyarbakır il ve ilçe teşkilatları olarak Diyarbakır’a ve Diyarbakır halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Delegelerin oy kullanması ile Çermik İlçe Başkanlığı’na Seyit Kaya, Çüngüş İlçe Başkanlığı’na Zülfü Hüseyin Uzun tekrar seçilerek güven tazeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.