TGC’den bir yıldız daha kaydı  

TGC’den bir yıldız daha kaydı  
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi Turgut Masatcı vefat etti. Meslektaşları ve basın topluluğu başsağlığı diledi. Cenazesi 15 Haziran'da toprağa verilecek. Masatcı, TRT'de görev yapmış, ödüllü bir gazeteciydi.

TGC’den bir yıldız daha kaydı  

İSTANBUL - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Sürekli Basın Kartı sahibi Turgut Masatcı 14 Haziran 2024 Cuma günü vefat etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Turgut Masatçı’nın vefatının ardından başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda “Uzun yıllar mesleğimize başarıyla hizmet veren üyemiz Turgut Masatcı’yı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” denildi.

Turgut Masatcı’nın cenazesi 15 Haziran 2024 Cumartesi günü öğle namazının ardından Şakirin Camisi’nden alınarak Hekimbaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

TURGUT MASATCI KİMDİR?

1952 yılında Ankara’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Mesleğe 1974 yılında TRT’de pordüksiyon görevlisi olarak başladı. Aynı kurumdan emekli oldu. Çok sayıda mesleki ödülü bulunuyor. Sürekli Basın Kartı taşıyordu. Evli ve iki çocuk babasıydı.  www.yenicizgihaber.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.