Yeni Çizgi yöneticileri, Mersin İnternet Gazetecileri Başkanını ziyaret etti

Yeni Çizgi yöneticileri, Mersin İnternet Gazetecileri Başkanını ziyaret etti
Yeni Çizgi yöneticileri, Mersin İnternet Gazetecileri Başkanını ziyaret etti

MERSİN- Yeni Çizgi Gazetesi ve TGC Gazetesi Temsilcisi Bekir Şahin, Yeni Çizgi Gazetesi Yazı İşleri Müdür Kazım Aldoğan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu’nu ziyaret ederek sektörün sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundular.

 

 

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, Yeni Çizgi ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 

Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti’nin 5 Ocak 2023 yılında 3. yaşını girdiğini ve halen 50 civarında üyeleri olduğunu ifade eden başkan Şehitoğlu, internet haberciliğinin hızla yayıldığını ve günümüzde en etkili yayın organı olduğu ve isteyen herkesin her yerde kolayca ulaşabildiğine vurgu yaptı.

 

 

AMAÇ MESLEK İLKELERİNİ SAVUNMAK, MESLEKTAŞLARIN HAKLARINI KORUMAK

Başkan Şehitoğlu, amaçlarının meslektaşların mesleki ve sosyal haklarını korumak, geliştirmek, meslek ilkelerini savunmak olduğunu ifade ederek, “Aynı zamanda insan haklarının korunduğu, özgürlükçü ve çoğulcu demokrasi kurallarının işlediği ulusal, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti anlayışı çerçevesinde, düşünce, iletişim ve basın özgürlüğünün tam olarak gerçekleşmesini sağlamak, bu alanda gazetecilik mesleğinin özel amaç ve çıkarlara alet edilmesini engellemek amacıyla böyle bir cemiyet kurduk” dedi.

 

BÖLGE AĞIRLIKLI HABER

Yeni Çizgi Gazetesi sahibi genel yayın yönetmeni Bekir Şahin 2 yıl öncesine kadar kağıt baskı ile yayın hayatını sürdüren Yeni Çizgi’nin şuan dijital ortamda internet üzerinde dijital olarak yayınına devam ettiğini belirterek, “Yeni Çizgi, Doğu, Güneydoğu ve Doğu Akdeniz yöresi haberlerine yoğunluklu olarak yer veren özgür, bağımsız, tarafsız bir yayın kuruluşudur. Çok kısıtlı imkanlar ile yayınımıza devam etmekteyiz. Basın İlan Kurumu’nun resmi reklam için şartlarını yerine getirdik. Çünkü basının en önemli, tek gelir kaynağı reklam ve ilan” diyere sektörün sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alış verişende bulundular. (HABER MERKEZİ) www.yenicizgihaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.