Vali Gül ve Büyükşehir Başkanı Şahin Tabip Odası’nı ziyaret etti

Vali Gül ve Büyükşehir Başkanı Şahin Tabip Odası’nı ziyaret etti
Vali Gül ve Büyükşehir Başkanı Şahin Tabip Odası’nı ziyaret etti

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN; Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik ziyaretleri sürüyor.

 

Gaziantep Valiliği olarak uzun yılar sonra ilk defa Gaziantep-Kilis Tabip Odasını ziyaret eden ilk Vali Davut Gül oldu. Vali Gül beraberindeki büyükşehir belediye başkanı Fatma Şahin ile birlikte Gaziantep-Kilis Tabip Odası Başkanlığını ziyaret ederek, Oda başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu ziyarete eski Oda başkanı Dr Ramaz sürücü'de katıldı. 

 

Oda Başkanı Dr. Ayşegül Ateş Tarla, ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirirken,

“Sayın Valimiz Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin Tabip Odamızın yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Yerelde en üst yöneticilerin Odamızı ziyaret etmesi, bizlerin çalışmaları hakkında bilgi almaları sevindirici bir gelişme. Böyle diyaloglar, girişimler sağlık açısından, şehir halkı içinde son derece önemli” diye ifade etti. YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.