Hava Durumu

Galatasaray Terim'i Yollamadan Mancini İle Anlaştı

Galatasaray Terim'i Yollamadan Mancini İle Anlaştı

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2013 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Galatasaray Terim'i Yollamadan Mancini İle Anlaştı
Galatasaray Terim'i Yollamadan Mancini İle AnlaştıGalatasaray yönetimi, Fatih Terim ile 24 Eylül Salı günü yollarını ayırma kararı almıştı. Bu gelişmeden sonra ortaya atılan isimlerden biri olan Mancini ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Fakat Fatih Terim'in görevden ayrılması sonrasında ortaya atılan iddialar kafaları kurcalayacak nitelikteydi. Bu iddialar arasında Terim ile yollar ayrılmadan önce Mancini ile anlaşılmış ve sonrasından başarılı teknik direktörün görevine son verildiğiydi.

"TAŞINMAK HOBİMİZ OLDU"

Bu gelişmelerin ardından Roberto Mancini'nin kızı Camilla Mancini'nin attığı tweetler bu iddiaları destekler şekildeydi.

Camilla Mancini, 20 Eylül'de toplanmış eşyalarının fotoğrafını koyup "Taşınmak hobimiz oldu" şeklinde tweet attı. 21 Eylül'de ise "Son uçuş? Kimsenin bilmediği bir yere gidiyoruz" tweet'ini attı.

"KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bizim için bir tek esas önemlidir; Galatasaray'ın kurumsal yapısı. Galatasaray'ın başarısını istikrarlı hale getirmeliyiz. Bir sorun olacaksa biz yöneticiler olarak önceden önlem almalıyız. Yapmak istediğimiz şey bu. Yöneticilerimiz tarafından bu konu bugün konuşulacak. İletişimimiz konusunda bazı aksamalar olabilir. Biz bunu önümüzdeki saatlerde çözebilecekte güçte ve bilgideyiz. Net bir şekilde başka bir hocayla ilgili görüşmem olmadı. Kimseye direktif olmadı. Bir karar alınırsa süratle bu ilişkiler kurulur. Türkiye'de veya dışarıda bir görevi yapabilecek kalitede bir hoca bulunur. Ancak, bugün bu noktada değiliz" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.