Toroslar ilçesinde muhtarlar elektrik sorunu için toplandı

Toroslar ilçesinde muhtarlar elektrik sorunu için toplandı
Selçuklar Mahallesi Muhtarı Songül Özdemirtaş, ilçedeki mahalle muhtarları olarak, artan elektrik kesintileri, voltaj düşüklüğü gibi sorunları yaşanan mağduriyetleri TEDAŞ Toroslar Bölge Müdürü Aydın’a anlatarak çözüm istediklerini söyledi.

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: Toroslar ilçesinde son zamanlarda elektriklerin sık sık kesilmesiyle ilgili olarak muhtarlar şikayetleri TEDAŞ yetkilileri ile paylaşarak, soruna acil çözüm istediler.

toroslar-ilcesinde-elektrik-kesintileri.jpg

Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Muhtarı Songül Özdemirtaş, ilçedeki mahalle muhtarları olarak, son zamanlarda ilçede giderek artan elektrik kesintileri, voltaj düşüklüğünden yaşanan mağduriyetleri TEDAŞ Toroslar Bölge Müdürü Cemal Aydın’a anlatarak çözüm istediler.

Muhtarlar ilçedeki elektrik kesintileri, voltaj düşüklüğü, trafo yetersizlikleri ve çoğu yerde aydınlatma lambası olmaması sorunlarından kaynaklı mağduriyetlerin çok fazla olduğunu belirterek, daha fazla mağduriyetler yaşanmaması için sorunların giderilmesini ifade ettiler.

Selçuklar Mahallesi Muhtarı Songül Özdemirtaş toplantının çok verimli geçtiğini belirterek,

Muhtarların sorunlarını dinleyen TEDAŞ Toroslar Bölge Müdürü Aydın’a teşekkür ettiklerini ifade etti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.