Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Keskin: İlçeye önemli projeler kazandıracağız   

Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Keskin: İlçeye önemli projeler kazandıracağız   
Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Keskin, ilçeye önemli projeler kazandıracaklarını açıkladı. Yeni yönetim daha hızlı ve verimli çalışacak. Bu arada önceki dönem belediyenin polis tarafından öldürülen Feray Şahin adının yaşatılması için verilen sözün yerine getirilmediğine de dikkat çekildi.

Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcısı Keskin: İlçeye önemli projeler kazandıracağız   

MERSİN- Toroslar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hülya Ayhan Keskin, sorumlu olduğu alanlarla ilgili olarak ilçeye önemli projeler kazandıracaklarını açıkladı.

Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan mali müşavir Hülya Ayhan Keskin’i Yeni Çizgi Haber ailesi olarak ziyaret ederek, görevinden başarılar diledik.

Başkan Yardımcısı Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediyede yeni yönetim olarak kedisine bağlı olan birimlerden yeniden yapılanma ile daha hızlı, daha aktif ve daha verimli bir çalışma yürüteceklerini belirten başkan yardımcısı 

Hülya Ayhan Keskin’e bağlı olan birimler ve daire müdürlüklerinin belirlendiğine vurgu yaptı.  Başkan Yardımcısı Keskin’e bağlı müdürlükler Kültür İşleri Müdürlüğü, Gençlik Ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlükleri.

FERAY ŞAHİN İSMİ

Başkan Yardımcısı Keskin ile yapılan görüşmede 19 Eylül 2017 tarihinde o sırada polis olan Fatih Burak Aykul tarafından suçsuz savunmasız olduğu halde katledilen Toros Üniversitesi son sınıf öğrencisi Feray Şahin’in isminin yaşatılması için, Toros Üniversitesi ile Toroslar Belediyesi’nin ortaklaşa kurdukları Hatıra Ormanı’nın sonradan belediye tarafından iptal edilmesi konusu da gündeme getilerek, belediyenin yeni yönetiminden bu konuda destek istendi. 

BELEDİYE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRMEDİ

Feray Şahin’in ailesi başkan yardımcısı Keskin’e olayla ilgili kısa bilgi verdi. 23 Yaşında gencecik kızın devlete ait silahla görevli polis tarafından katledilmesinin aile ve kadınlar üzerinden olumsuz büyük etki yaratmasından dolayı Feray’ın isminin yaşatılarak kadına yönelik şiddette dur demek adına önemsenen proje, daha sonra, belediye tarafından plan değişikliği gerekçesiyle iptal edildi. Fakat dönemin belediye başkanı Adsız Afşin Yılmaz, aileye başka bir yerde aynı projenin yapılacağını söylemesine rağmen aradan 4 yıl geçtiği halede, verilen sözün yerine getirilmediği vurgulandı.

Bu arada Feray Şahin’in ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Abdurahman Yıldız başkanlığındaki yeni belediye yönetiminde, iptal edilen bu projenin konuya duyarlılık gösterilerek çok daha güzel bir şekilde yerine getirilerek uygulamaya konulması talep edildi.

Başkan yardımcısı Keskin ise konuya duyarlı olup yardımcı olacaklarını, belediye başkanı ile en kısa zamanda görüşüp değerleneceklerini ifade etti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.