TGC Temsilcisi Şahin, MTSO başkanlarını ziyaret etti

TGC Temsilcisi Şahin, MTSO başkanlarını ziyaret etti
TGC Temsilcisi Şahin, MTSO başkanlarını ziyaret etti

 

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: TGC Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Gaziantep Temsilcisi Bekir Şahin Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanlığına yeniden seçilen Ayhan Kızıltan ile meclis başkanı Hamit İzol’u ziyaret ederek görevlerinden başarı diledi.

 

TGC yönetimi tarafından temsilci olarak atanan bölgesel yayın yapan Yeni Çizgi Gazetesi sahibi Bekir Şahin bölgedeki gezi, inceleme ve haber çalışmasının yanı sıra TGC temsilcisi olarak kurum ve kuruluşları ziyaretini de sürdürüyor.  Bekir Şahin, Mersin’de TSO başkanlığına 2. kez seçilen Ayhan Kızıltan ile meclis başkanı Hamit İzol’u makamında ziyaret ederek yeni dönem için başarı diledi.

 

TGC, Türkiye’nin en eski, en köklü medya kuruluşu olduğunu hatırlatan Şahin,

“Türkiye Gazeteciler Cemiyeti 1946 yılında kurulan ilk medya kuruluşudur. Genel merkezi İstanbul’da olan TGC, Türkiye genelinde örgütlüdür. Sık sık meslek içi eğitimler vererek daha bilinçli bir medya sektörü ve çalışanları oluşmasına katkı sunan demokrasiden, özgürlüklerden, insan haklarından yana bir basın kuruluşudur.

 

TGC’nin bir başka önemli özelliği sadece Sarı Basın Kartı olan medya çalışanlarının üyelik başvurularını kabul etmektedir. Buna rağmen Türkiye’den en çok üyesi olan medya kuruluşudur” dedi.

 

Şahin, yerel basının özellikle bu dönemde maddi ve manevi anlamda büyük zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını kaydetti.  

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, Şahin’e yeni görevinden başarı dilerken MTSO’nun 1886 yılında kurulan yaklaşık 30 bin civarında üyesi bulunan önemli bir kuruluş olduğuna vurgu yaptı.

Mersin’de en son verilere göre 6 milyar dolar ihracat, 5.8 milyar dolar ithalatı bulunduğunu kaydeden başkan Kızıltan, ilçelere kurulacak yeni OSB’ler ile Mersin ekonomisine önemli katkılar sunulacağını kaydetti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.