Tarsus’ta Dünya Çiftçiler Günü’nde Atatürk anıtına çelenk bırakıldı

Tarsus’ta Dünya Çiftçiler Günü’nde Atatürk anıtına çelenk bırakıldı
Tarsus’ta Dünya Çiftçiler Günü’nde Atatürk anıtına çelenk bırakıldı

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ:  Tarsus Ziraat Odası 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, çiftçilerin çektiği sıkıntılara dikkati çekti.

 

Atatürk Anıtına çelenk bırakma törenine MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ziraat Odası yöneticileriler, muhtarlar ile çiftçiler katıldı. Çelenk bırakma töreninde saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

 

Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, burada yaptığı kısa konuşmasında günün anlam ve öneminde bahsederek çiftçilerin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntılardan bahsetti.

 

Oda Başkanı Avcı, "Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle ham madde, gübre, ilaç, mazot ve daha birçok ihtiyaçlarımızın son yıllarda yüksek olması, çiftçilerimizi zor durumda bırakmaktadır. Bu sorunların giderilmesi ve daha uygun üretim şartlarının sağlanmasını tüm çiftçiler olarak temenni ediyoruz. Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hak ve menfaatlerinin sonuna kadar savunucusu olacağız. Tüm çiftçilerimizin bereketli ve bol kazançlı bir sezon geçirmesini temenni eder, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlarım" diye konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.