SON DAKİKA CHP’li Belediye Meclis üyesi Hasan Türk Korondan vefat etti

SON DAKİKA CHP’li Belediye Meclis üyesi Hasan Türk Korondan vefat etti
SON DAKİKA CHP’li Belediye Meclis üyesi Hasan Türk Korondan vefat etti

 

SON DAKİKA CHP’li Belediye Meclis üyesi Türk Korondan vefat etti

 

GAZİNTEP-BEKİR ŞAHİN;  CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Hasan Türk yakalandığı Covid-19 salgından kurtulamayarak, hayatını kaybetti.

 

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesinin Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) Meclis Üyesi olan Hasan Türk yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine evde karantinaya alındı. Tedavisi ilk 4 gün boyunca evde süren Hasan Türk'ün durumu ağırlaşınca kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye yatırıldıktan bir süre sonra entübe olan Türk'ün akciğerlerinin tamamını korona virüs kapladı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Türk korona virüse karşı mücadelesini kaybetti.

Hastanede bir süredir Covid-19 tedavisi gören belediye meclis üyesi Hasan Türk, sabah gelen ölüm haberiyle ailesini ve partileri büyük üzüntüye sürükledi.

 

CHP Gaziantep il başkanlığı belediye meclis üyesi Hasan Türk’ün ölüm haberini sosyal medya hesabında duyurdu. İl başkanlığının paylaşımı şöyle;

 

“Şahinbey Belediye Meclis Üyemiz Hasan Türk'ü Covid-19 dan dolayı kaybetmenin derin acısı içerisindeyiz.

Merhuma Allah'tan rahmet diliyor, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.”

 

CHP Şahinbey Meclis Üyemiz Hasan Türk 'ün cenazesi: bugün, Yavuzeli Göçmez Köyü'nde toprağa veriliyor. www.yenicizgihaber.com

 

Öte yanda CHP’liler, ölen Belediye Meclis Üyesi Hasan Türk ile ilgili partililer sosyal medya hesabında acılarını paylaştı.

 

CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, ansızın gelen bu acıyı şöyle paylaştı;

“Yazmaya ne elim, ne dilim, ne de yüreğim varıyor. Maalesef CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyemiz Hasan Türk 'ü kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun”

 

 

Milletvekili İrfan Kaplan; Covid-19 mücadelesinde CHP Şahinbey Belediye Meclis üyemiz Hasan Türk’ü kaybettik. Merhum’a Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.

 

Av.Nesrin Tuncel; Şahinbey CHP Belediye meclis üyemiz Hasan Türk genç yaşta Covid-19 virüsünden hayatını kaybetti. Hak rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun.

 

CHP Şahinbey eski ilçe başkanı Zeki Gürsel; Güzel ADAM, Sözün bittiği an bizim için... Lanet virüs seni de aldı bizden. Mekânın Cennet, Ruhun Şad olsun... Işık’lar yoldaşın olsun Hasan kardeşim.

 

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu; Şahinbey Belediye Meclis üyesi hem şehrim Hasan Türk’ü Covit-19 nedeniyle kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

 

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kireç; Hasan Türk erken oldu ışıklar yoldaşın olsun.

 

CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Mahmut Demirel; CHP Şahinbey Belediye Meclis üyemiz kardeşim, Hasan Türk hakka yürüdü; cennetin suyu ruhuna işlesin, tanrı hüzün içiresinde olan sevenlerine dayanma sabrı versin. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.