SMMMO’da 4 grubun yarıştığı seçimi, Özseven’in başı çektiği Dinamik Grup kazandı

SMMMO’da 4 grubun yarıştığı seçimi, Özseven’in başı çektiği Dinamik Grup kazandı
SMMMO’da 4 grubun yarıştığı seçimi, Özseven’in başı çektiği Dinamik Grup kazandı

 

GAZİANTEP- ANIL  ŞAHİN:  Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) olağan genel kurulunda 4 grup Oda yönetimi için yarıştı. Yapılan genel kurulda oy sayımlarında en çok oyu alan Hakan Özseven’in başkan olduğu Dinamik Grup 7 kişilik Oda yönetiminde 4 sandalyeyi kazanarak çoğunluğu ele geçirdi.

 

SMMMO’nın 24.Olağan Genel Kurulu üyelerin katılım ile gerçekleşti. Seçimde mevcut Oda başkanı Hakan Özseven’in başında olduğu Dinamik Grup ile Değişim, Reform ve Gazikent grupları yarıştı. Demokratik bir ortam içerisinde yapılan genel kurulda Hakan Özseven’in başkan olduğu Dinamik Grup rakip listelere oranla büyük bir başarı yakalayarak oyların büyük çoğunluğunu kazandı.  www.yenicizgihaber.com

 

Buna göre SMMMO yönetim kurulu seçiminde kullanılan1547 oydan 814’ünü alarak 7 kişilik yönetimin 4 kişilik üyesini kazanarak üstün başarı sergiledi. Kalan üç üyeyi ise Değişim Grubu 1, Reform Grubu, Gazikent Grubu 1 üyelik kazanabildi.

 

Genel kurulda büyük başarı sağlayarak güven tazeleyen Oda başkanı Hakan Özseven,  seçim sonuçlarının Muhasebe Mesleği ve Gaziantep için hayırlı olmasını diledi. Seçimin kaybedenin olmadığı, mesleğin kazandığını ifade eden Özseven “Bir dahaki seçimde umarım birlikte tek liste halinde seçime gireriz. Hedefimiz ve dileğimiz bu olsun” diyerek, birlik beraberlik ve barış mesajı vererek oy veren vermeyen herkese teşekkür etti.  Özseven, çalışmalara kaldıkları yerde, aynı heyecan ve umutla çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Serbest muhasebeci ve mali müşavirler seçimi yeniden kazanan Özseven ve ekibini tebrik ederek kutladılar. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.