Silifke TSO Başkanından “Aşı” çağrısı

Silifke TSO Başkanından “Aşı” çağrısı
Silifke TSO Başkanından “Aşı” çağrısı

 

Silifke TSO Başkanından “Aşı” çağrısı  

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Salgın ile mücadelede tek çarenin aşı olduğunu belirterek, “Aşı, tercih değil toplumsal sorumluluktur. İnanıyoruz ki bireysel özgürlükler ancak toplumsal kazanımlarla korunabilir” dedi.

 

Türkiye’de yeniden tırmanışa geçen korona virüs vakası tüm sektörleri endişelendirirken vatandaşların aşı olması için resmi ve özel kurum, kuruluş temsilcileri aşı olmayan yurttaşları uyarmaya devam ediyor. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar konuşla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Aşı, tercih değil toplumsal sorumluluk olduğunu vurgulayarak, “İnanıyoruz ki bireysel özgürlükler ancak toplumsal kazanımlarla korunabilir” diye ifade etti.

 

Salgın ile mücadelede tek çaremiz aşı olduğunu hatırlatan Nurettin Kaynar,  “Bu sebeple vatandaşlarımız tek çıkış noktamız olan aşıyı önemsemeli.

 

Sonuç itibariyle aşı konusu bireysel değil ve tüm topluma etki eden bir husus. Devletin zorunlu kılacağı anı beklemek, ancak zaman kaybına ve vaka ile ölüm artışlarına vesile olacak. Vatandaşlarımız elimizdeki tedbirleri değerlendirme fırsatından geri durmasın ki yaşamımız, pandemi öncesindeki hayatımıza ivedi şekilde geri dönelim” şeklinde paylaşımda bulundu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.