Silifke TSO Başkanı Kaynar, ilçenin sorunlarına çözüm istedi

Silifke TSO Başkanı Kaynar,  ilçenin sorunlarına çözüm istedi
Silifke TSO Başkanı Kaynar, ilçenin sorunlarına çözüm istedi

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN; Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar,  Odayı ziyarete gelen Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’a ilçenin sorunlarını ileterek çözümü için destek istedi.

 

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ı oda başkanı Nurettin Kaynar, meclis başkanı A. Baki Uysal, yönetim kurulu başkan yardımcısı Erdin Soy, yönetim kurulu üyeleri Osman Tuğran ve Alp Kadıoğlu karşıladı.

 

Ziyarette sırasında yapılan görüşmelerde Silifke TSO Başkanı Nurettin Kaynar, iktidar mensubu milletvekili Özkan’dan Erdemli Taşucu Otobanı, SEKA Limanı ve arazisi, Yüksek Okul Öğrencilerinin Yurt Sorunu, Taşucu Çevre Yolu ve Devlet Hastanesi Ek Binasının yapımı gibi sorunları dile getirerek çözümü için destek istedi. www.yenicizgihaber.com

 

Milletvekili Özkan ise bu işlerin takipçisi olacaklarını, gerekirse birlikte Ankara’ya gidip Bakanlıkları bu konuda ziyaret edebilecekleri sözünü verdi.

 

Başkan Kaynar, görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek ilçeyle ilgili dile getirdikleri sorunların çözüm vaatlerinin takipçisi olacaklarını kaydetti. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.