Silifke CHP İlçe Başkanı Sungur “Partimiz dimdik ayakta”

Silifke CHP İlçe Başkanı Sungur “Partimiz dimdik ayakta”
Silifke CHP İlçe Başkanı Sungur “Partimiz dimdik ayakta”

MERSİN-CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, CHP'nin kurumsal kimliği olan ilçe yönetimini yıpratmaya çalışanlara ve haksız suçlamalarda bulunanlara en güzel cevabı CHP’nin sarsılmaz iradesi ile sıkı sıkıya bağlı tabanı vereceğini açıkladı. Sungur, ilçe yönetimi olarak görevlerinin başında olduklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in Silifke’ye ve Mersin’e çok güzel hizmetler yapacağını, bu süreçte ona her fırsatta yardımcı olacaklarını söyleyen CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, “Bu dönem Mersin’de halkımızda birlikte tarih yazacağız. Vahap Seçer başkanımız uzlaşmacı ve kucaklayıcı kişiliği ile hiçbir ilçemize ayırım yapmadan hizmet yapacağına tüm halkımız inanmaktadır. Başkanımızda her fırsatta bunu dile getirmiştir. Vahap Seçer başkanımız Mütevazi, yardımseverliği ve iş adamı kimliğiyle Mersinden Çamlıyayla ve Anamur'a kadar hizmetlerimiz sınırsız olacaktır” diye konuştu.

Başkan Sungur, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhuriyet’e sonuna kadar sahip çıkacaklarını, hiçbir koşulda bundan vazgeçmeyeceklerini kaydetti. YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.