Sarıgül Mersin’de il binasını açtı

Sarıgül Mersin’de il binasını açtı
Sarıgül Mersin’de il binasını açtı

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ; Türkiye Değişim Partisi (TDP)’nin Mersin il başkanlığı binası TDP Lideri Mustafa Sarıgül’ün katılımı ile açıldı.

 

Mersin İl Başkanlık binası açılışında konuşan Sarıgül, “Mersinimizde bereket, mutluluk ve enerji kapısını açıyoruz. Türkiye Değişim Parti’mizin Mersin İl Başkanlığı, hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün Mersinimize ve ülkemize hayırlı olsun. İl Başkanımız Farruh Doğan’ın şahsında il yöneticilerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, Mersin’imizde Türkiye Değişim Hareketi’nde yıllarca görev alan arkadaşlarımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Sarıgül, “Türkiye Değişim Partimiz Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetimizin değerlerini geliştirip güçlendiren, alın teri ve emeğin yanında olan, esnafın yanında olan, kadınlarımızın ve gençlerimizin yanında olan, varlığı ve bereketi savunan Türkiye’nin en demokratik kitle partisidir” dedi.

 

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Ferruh Doğan, Türkiye’nin birliği ve dirliği için yola koyulduklarını belirterek, “İktidara yürüyüşün bir ayağını da tıpkı diğer illerimiz gibi biz oluşturuyoruz. Yani iktidara yürüyüşün adımlarını atıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde, ayrım yapmaksızın parti gözetmeksizin, binamızın kapılarını herkese sonuna kadar açtık. Bugünden itibaren vatandaşlarımızın güvenle, gönül rahatlığıyla gireceği il başkanlığımız herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından “Çare Sarıgül” sloganları ile beraber Kur’an okunarak TDP Mersin İl Başkanlığı binasının kurdelesi kesilerek başkanlık binası açıldı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.