Sağlık Bakanı Gaziantep’e geliyor, yangında ölü sayısı 9’a çıktı

Sağlık Bakanı Gaziantep’e geliyor, yangında ölü sayısı 9’a çıktı
Sağlık Bakanı Gaziantep’e geliyor, yangında ölü sayısı 9’a çıktı

  

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ;  Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklı çıkan yangında ölenlerin sayısı 9’a yükseldiği belirtildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olayı yerinde incelemek Gaziantep’e hareket ettiği bildirildi. Buarada olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. 

 

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 9'A ÇIKTI

SANKO Üniversitesi Hastanesi Koronavirüs yoğun bakım ünitesinde oksijen tüpünün patlamasıyla çıkan yangında hayatını kaybeden hasta sayısı 9’a çıktı. 20 kişilik yoğun bakım servisinde yatan toplam 19 hastadan ölenlerin sayısı 9’a yükselirken, yangından etkilenen diğer hastalar 112 acil ekipleri tarafından civar hastanelere nakledildi.

 

 

SAĞLIKBAKANI GAZİANTEP’E GELİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir hastanede meydana gelen yangınla ilgili olay yerinde incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep'e hareket etti.

 

 

Bu arada çıkan yangında hayatını kaybedenlerden 2'si Siirt, biri de Kahramanmaraş'ta toprağa verileceği, diğerlerin ise Gaziantep’te toprağa verileceği belirtildi. Buarada olayla ilgili adli ve idari soruşturma açılırken servis çalışanı bazı personellerin ifadelerinin alınmaya başlandığı ileri sürüldü.

 

KILIÇDAROĞLU TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Olayla ilgili olarak Ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tazeye mesajı paylaşarak üzüntülerini belirtti. Kılıçdaroğlu’nu twitterdaki paylaşımı şöyle;

 

Kemal Kılıçdaroğlu

@kilicdarogluk

#Gaziantep’te Hastane yoğun bakım ünitesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Dualarımız can kaybının artmaması için.

 

Gaziantep'teki özel bir hastanede patlamanın meydana geldiği yoğun bakım ünitesi olaydan hemen sonra cep telefonu ile görüntülendi. Patlama ve çıkan yangının ardından 9 kişinin öldüğü COVİD 19 yoğun bakım ünitesi ile ilgili görüntüler yaşanan faciayı gözler önüne serdi

 

Yeni Çizgi Gazetesi olarak ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileriz. YENİ ÇİZGİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.