Mezitli Belediye Başkanı Tuncer’den iftira ve karalama kampanyasına tepki

Mezitli Belediye Başkanı Tuncer’den iftira ve karalama kampanyasına tepki
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, kendisine yönelik asılsız haberlerle ilgili hukuki sürecin başlatıldığını belirterek, basın ahlakına aykırı hareket eden kişilerin yargı önünde hesap vereceğini söyledi.

Mezitli Belediye Başkanı Tuncer: İftira ve karalama kampanyaları bizi durduramaz

BEKİR ŞAHİN

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, son dönemde şahsına yönelik yapılan asılsız haber ve iftiraların belediyenin başarılı projelerini gölgelemeyi amaçladığını belirterek, bu tür karalama kampanyalarının kendilerini asla durduramayacağını, ayrıca bu kişilerlede yargı önünde hesaplaşacaklarını söyledi.

Başkan Tuncer, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde hakkındaki asılsız haberlerin, Mezitli’de yürüttükleri projelere ve halktan aldıkları yüksek desteğe karşı, bir karşı saldırı olduğunu vurguladı. Açıklamasında, "Bu iftira ve karalama kampanyalarının amacı, başarılı çalışmalarımızın üzerini örtmektir. Biz, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi.

Hizmetlerimizden rahatsız olanlar var

Belediye Başkanı Tuncer, eşi ile medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşandıklarını belirterek, “Ancak boşanma süreci sonrasında hakkımda karalama amaçlı asılsız olarak ortaya atılan iddialar, mantığa ve akla sığmayan iftiralardır. Mezitli’de halkın desteğiyle yürütülen projelerimiz belliki birilerini rahatsız ediyor, bu rahatsızlıkların sonucu ailem ve kişiliğim hakkında bilinçli olarak asılsız iftiralar ileri sürülüyor " dedi. Ailesine ve kişiliğine yönelik yapılan saldırıların özellikle kadınlara yönelik bir nefretin ifadesi olduğuna dikkat çeken Tuncer, "Bu haksız saldırılar yalnızca şahsımı ve ailemi değil, toplumumuzun en değerli varlıkları olan kadınlarımızı hedef almaktadır. Kadınlara yönelik bu tür haksızlıklar kabul edilemez" diyerek tepki verdi.

Hukuki süreç başlatıldı


Tuncer, kendisi ve ailesine yönelik yapılan iftiralara karşı her türlü hukuki hakkını kullanacağını belirterek, "Bu asılsız haberlerle kişisel çıkarlarını tatmin etmeye çalışan ve kendilerini 'basın mensubu' olarak tanımlayan kişiler, gazetecilik etiğine aykırı davranmaktadır. Onlara karşı yasal işlem başlatıldı" diye konuştu.

Ayrıca, söz konusu haberleri yapan kişilerin, önce kendisiyle iletişime geçme talebinde bulunduğunu ancak dışarıda özel olarak görüşmek istediklerini belirttiğini ifade eden Tuncer, gazetecilik mesleğinin etik kurallarına aykırı hareket edenlerin halkı yanıltmaya çalıştığını ve bunun basın özgürlüğüne zarar verdiğini vurguladı.

Bu karalama kampanyaları bizi durduramaz


Mezitli Belediye Başkanı Ahmet serkan Tuncer, başarılı projelerle halkına hizmet etmeye devam edeceklerini ve bu tür karalama kampanyalarının kendilerini asla yolundan alıkoyamayacağını ifade ederek, “Halkımızın desteğiyle Mezitli’nin kalkınması için yürüttüğümüz çalışmalara devam edeceğiz. Bu tür iftira ve karalama kampanyaları ne kadar maksatlı ve asılsız olsa da, bizim yolumuzu değiştiremez" diye ekledi.

Suç duyurusu yapıldı


Ayrıca, haber yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu da ifade eden Tuncer, "İftiralarla ilgili tüm hukuki süreçleri yakından takip edeceğiz. Bu tür karalama kampanyalarının ne kadar asılsız ve maksatlı olduğunu ortaya koyacağız" dedi.

Başkan Tuncer, Mezitli halkına ve gerçek basın mensuplarına saygı göstererek, "İyi işler yapmaya devam edeceğiz ve halkımızın desteğiyle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" şeklinde sözlerini sonlandırdı.YENİ ÇİZGİ HABER www.yenicizgihaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.