Mersin’in doğal güzelliklerinden Karageçit’te keyifli bir gün geçirdiler

Mersin’in doğal güzelliklerinden Karageçit’te keyifli bir gün geçirdiler
Mersin’in doğal güzelliklerinden Karageçit’te keyifli bir gün geçirdiler

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkezde yaşayan yurttaşların kentin farklı noktalarının tarihi ve doğal güzelliklerini görmelerine ve gittikleri noktalardaki yöresel ürünlerle buluşmalarına olanak sağlayan Kırsal Mahalle Buluşmalarının 13’üncüsünü Çamlıyayla ilçesine bağlı Darıpınarı Mahallesi Karageçit mevkiinde gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan 60 kişi, su ve yeşilin güzelliğine ev sahipliği yapan Karageçit’te eşsiz bir gün geçirme fırsatı buldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesinin öncülüğünde düzenlenen Kırsal Mahalle Buluşmaları, gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Kırsal Mahalle Buluşmaları kapsamında Mersinliler, Çamlıyayla ilçesine bağlı Darıpınarı Mahallesi Karageçit mevkiinin güzelliklerini görerek, keyifli bir gün geçirdi.

 

Katılımcılar, Mersin ve Tarsus’tan servislerle alındı

Mezitli Belediyesi eski binası, Forum

bağlantı köprüsü ve Tarsus Kültür Merkezi önünden kaldırılan servislerle 60 kişi, keyifli bir yolculuğun ardından Karageçit’e

götürüldü. Toroslar’ın harika havasında, su ve yeşilin eşsiz uyumuna sahne olan Karageçit’e giden vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Çevre mahallelerde yaşan

birçok kadın üreticinin bin bir emekle ürettikleri kuru incir, çeşitli baharat, meyve

ve sebzeler ile daha birçok ürünü en doğal haliyle Karageçit’te kurulan pazar yerinden alma fırsatı bulan gezi grubu, etkinlik kapsamında doğa yürüyüşü de yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.